Als zalencentrum is De Waard bijzonder geschikt voor vergaderingen, cursussen of bijeenkomsten, met een viertal zalen kunnen wij ruimte bieden voor groepen van 5 tot 150 personen .Voor eventuele grotere groepen is het mogelijk om de sporthal om te bouwen tot vergaderzaal.

Ook is het mogelijk om begeleidend apparatuur te huren om je vergadering of bijeenkomst compleet te maken.

Sporthal
Particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen een gedeelte of de gehele sporthal huren per uur of eventueel op contractbasis voor het beoefenen van uiteenlopende sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, volleybal, gymnastiek, korfbal, honkbal, badminton, turnen en zaalvoetbal.Het hiervoor benodigde materiaal is te allen tijde beschikbaar tijdens verhuur.

Toneelzaal
De toneelzaal met podium, regie- en schminkruimte  is uitermate geschikt voor diverse culturele evenementen voor een publiek tot max 150 personen.

Café/ Restaurant
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten, bijkletsen met vrienden, dit alles is mogelijk in ons café/ restaurant.Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet en de avond op een gezellige manier af te sluiten in het sfeervolle café/ restaurant.

HORECA

Voorbeeld

Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten, bijkletsen met vrienden, dit alles is mogelijk in ons café/ restaurant. Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een tennistoernooi gebruik te maken van een buffet en de avond op een gezellige manier af te sluiten in het sfeervolle café/ restaurant.

Openingstijden:

maandag 08.45 - 0.00 uur
dinsdag

08.45 - 11.45 uur

12.45 - 15.45 uur

's avonds op aanvraag

woensdag 08.45 - 1.00 uur
donderdag

08.45 - 11.45 uur

12.45 - 1.00 uur

vrijdag

08.45 - 11.45 uur

15.30 - 21.00 uur

Zaterdag en zondag geopend tijdens competities en op aanvraag.

Afbeelding_horeca_waard