Als zalencentrum is De Waard bijzonder geschikt voor vergaderingen, cursussen of bijeenkomsten, met een viertal zalen kunnen wij ruimte bieden voor groepen van 5 tot 150 personen .Voor eventuele grotere groepen is het mogelijk om de sporthal om te bouwen tot vergaderzaal.

Ook is het mogelijk om begeleidend apparatuur te huren om je vergadering of bijeenkomst compleet te maken.

Sporthal
Particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen een gedeelte of de gehele sporthal huren per uur of eventueel op contractbasis voor het beoefenen van uiteenlopende sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, volleybal, gymnastiek, korfbal, honkbal, badminton, turnen en zaalvoetbal.Het hiervoor benodigde materiaal is te allen tijde beschikbaar tijdens verhuur.

Toneelzaal
De toneelzaal met podium, regie- en schminkruimte  is uitermate geschikt voor diverse culturele evenementen voor een publiek tot max 150 personen.

Café/ Restaurant
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten, bijkletsen met vrienden, dit alles is mogelijk in ons café/ restaurant.Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet en de avond op een gezellige manier af te sluiten in het sfeervolle café/ restaurant.

FEESTEN / VERGADEREN

Voorbeeld

Op zoek naar een locatie voor het vieren van een verjaardag of jubileum? Dan ben je in zalencentrum De Waard aan het juiste adres. Samen met jou nemen wij jouw wensen door en verzorgen wij een catering op maat.

Vergaderingen
Bij uitstek dé locatie voor een presentatie, een meeting, een congres, een receptie of een feestelijke bijeenkomst. Niet alleen vanwege de uitstekende bereikbaarheid, maar in het bijzonder vanwege de mogelijkheden van de diverse ruimtes in de Waard. Onze uitgebreide catering en de gezellige sfeer maken De Waard in zijn totaliteit erg geschikt voor jouw zakelijke of feestelijke evenement. Onze locatie biedt plaats voor gezelschappen van 15 – 180 personen.

Voor workshops en vergaderingen hebben wij 2 break-out rooms en vergaderzalen.
Aansluitend staat het team van de Waard voor je klaar voor een borrel, lunch of diner in ons gezellige Grand Café.

Jubilea
Altijd een gastvrij onthaal bij De Waard! " ...wat je wil, wanneer je wil, waar je wil..." dat biedt ons Grand Café. Of je nu jouw verjaardag wilt vieren of jouw bruiloftsfeest, wij verzorgen dit voor je. Om de ruimte van Waard te vergroten is het mogelijk om de tussenwand te verwijderen zodat er 1 grote feestruimte ontstaat. Er kan dan gedanst worden op de parketvloer in de toneelzaal terwijl er diverse zitjes zijn geplaatst in het Grand Café. Voor een geslaagde feestavond ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de feestarrangementen die wij hebben samengesteld.

Wil je nog meer informatie stuur dan een mail naar waard@optisport.nl.

Afbeelding_zaal_waard    Afbeelding_zaal_waard

Afbeelding_zaal_waard    Afbeelding_zaal_waard