Bedrijfstoernooi in de Schilp

Voorbeeld

De tijd van de binnensporten (hockey en korfbal) zit er op. Dit betekend dat wij meer ruimte hebben in onze sporthal! Afgelopen week hebben we de eerste bedrijfstoernooien al weer gehad. Of het nu volleybal of zaalvoetbal is, alles is mogelijk.
Daarnaast kun u dan gebruik maken van ons sportcafé, een gezellige sfeer met uitzicht op de sporthal. De deelnemende teams kunnen hier uitrusten onder het genot van een hapje en drankje. En aan het eind natuurlijk de prijsuitreiking.

Kunnen wij dit ook voor uw bedrijf organiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie!

"Het VWS-zaalvoetbaltoernooi in de sporthal de Schilp verloopt altijd goed. Dankzij de gastvrijheid van de medewerkers van Optisport is dit en jaarlijks succes. De velden en catering waren prima geregeld"
Paul Schulpen, coördinator Personeelsvereniging ministerie VWS

"Meerdere malen per jaar wordt er een volleybal toernooi georganiseerd in de sporthal van de Schilp in Rijswijk. Deelnemers zijn allemaal leerkrachten (200 man) voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs werkzaam bij Lucas Onderwijs. Het is altijd erg gezellig in de zaal en ook het sportcafé was prima in orde. Nog hartelijk dank voor de gastvrijheid ook m.b.t. de vorige jaren."
Laurens Peers, Stichting Lucas Onderwijs