Kleedkamer beleid schaatsbaan

Voorbeeld

Beste betrokkenen en bezoekers van kunstijsbaan Breda,

We zitten volop in het schaatsseizoen 2018/2019 en zijn zojuist met elkaar spreekwoordelijk het nieuwe jaar in gegleden. We staan niet stil met de ontwikkeling van de ijsbaan in Breda en het zal niemand ontgaan zijn dat we een schitterend mooie en nuttige horeca uitbreiding hebben gerealiseerd en de receptie een moderne make over hebben gegeven.
We zijn ons, net als alle gebruikers bewust van het nijpende kleedkamer ruimte tekort op enkele momenten gedurende de week.
Helaas is niet mogelijk om voor alle veranderingen, ongenoegens of wensen, snel een pasklare oplossing te vinden die geheel aansluit bij alle belanghebbende.
De gemeente, eigenaar van het pand is hiervan op de hoogte en men is volop in gesprek om een inventarisatie te maken van alle opties en werkbare mogelijkheden.
Ondertussen zijn we op alle fronten bezig geweest om voor het ruimtetekort tijdens de piekbelasting van het kleedkamergebruik een werkbare oplossing te vinden, zodat iedereen plek heeft op de momenten waarop men deze behoefd. Vele praktische ideeën en invullingen hebben we ingezet om iedereen hierin tegemoet te komen.
Als Optisport organisatie willen wij alle mogelijke discussies uitsluiten m.b.t. het gezamenlijk gebruik van deze ruimtes door kinderen 10 jaar of jonger en volwassenen.
Ook het ontruimen of tijdig leeg zijn van deze ruimtes mag geen enkel probleem of discussie veroorzaken. Om ruimte te creëren in de kleedkamers is de ijshockey vereniging gevraagd om hun tassen en materialen zo veel mogelijk in de door ons geplaatste rekken buiten deze ruimtes op te bergen.
Doormiddel van het op gezette tijden sluiten van de kleedkamers, bedoeld voor deze groep kinderen gaan wij deze gewenste waarborging vinden.
Buiten deze speciale jeugd regeling hanteren wij vanaf heden voor alle volwassenen een opendeur gebruiksbeleid. Wij realiseren ons dat dit geen acute oplossing van het probleem zal zijn. Wij vragen dan ook van iedereen begrip voor de situatie, maar vragen vooral om medewerking en om wat compassie voor elkaar op te brengen.

Wat betekend dit nu ? We hanteren op de volgende dagen en tijden een kleedkamer slot beleid voor enkel de junioren.

Maandag 16:00 – 19:30 daarna combigebruik voor iedereen.
Woensdag 15:00 – 18:30 daarna combigebruik voor iedereen
Zondag 8:00 – 14:00 daarna combigebruik voor iedereen

Ik hoop iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en heb vertrouwen op het verkrijgen van uw begrip en medewerking.