Kunstijsbaan Breda

Zeg. Pootje-over, kan jij het nog?

Voor sommigen is het al jaren geleden dat zij voor het laatst op de ijzers hebben gestaan. Dus wat is er leuker dan eens te kijken of je het nog een beetje kan? Daarna een lekkere, warme chocolademelk met slagroom en een gevulde koek en oude tijden herleven!

De schaatsbaan kent al jaren een enthousiast en sportief publiek. Niet alleen binnen Breda, maar ook in de regio West-Brabant en de schaatsminnende provincie Zuid-Holland. Ook maken veel Zeeuwen met groot plezier gebruik van de schaatsbaan. Ze houden op de Bredase kunstijsbaan zelfs het Zeeuws kampioenschap marathon schaatsen.

De schaatsbaan in Breda is de baan voor de recreatieve-, marathon- en wedstrijdschaatser!
De accommodatie beschikt over een 400-meterbaan en een 30x60-meter ijsvloer. Beide zijn uitermate geschikt voor recreatief- en wedstrijdschaatsen.

De schaatsbaan met in totaal ruim 6660m2 aan ijsoppervlakte, beschikt tevens over een sfeervolle horeca, een schaatsshop en diverse kleedruimten.

Je kan je auto gratis parkeren op de grote parkeerplaats recht voor de ijsbaan.

Bekijk hier onze locatievideo!

 

Kunstijsbaan Breda
Kunstijsbaan Breda
Horeca Kunstijsbaan Breda
Buiten Kunstijsbaan Breda
Vergaderzaal Kunstijsbaan Breda

VERENIGINGEN IJSBAAN

Voorbeeld

VERENIGINGEN IJSBAAN

Schaatsseizoen 2017-2018: de baan gaat open op zondag 8 oktober 2017 en sluit op zondag 11 maart 2018.

Verenigingen

Op onze schaatsbaan zijn diverse schaatsverenigingen actief. Voor meer informatie over de vereniging kun je doorklikken:

Lange baan

Kunstrijden

Shorttrack

IJshockey

Licentiehouders: de toegangspas

De toegang voor uw trainingsuren wordt gecontroleerd via sensoren in de toegangspoortjes. Vergeet uw pasje svp dus niet. Rijders die nog geen pas hebben uit vorige jaren, moeten deze aanschaffen. De kosten daarvan bedragen € 8,30 per persoon en dit bedrag dient bij de receptie te worden afgerekend. Voor licentiehouders geldt, dat ze meer informatie zullen ontvangen via de baancommissie van het Gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland van de KNSB.

Trainingstijden selectie hardrijden

Dinsdag 17.15 - 18.15 uur
Donderdag 17.15 - 18.15 uur

Trainingstijden overige licentiehouders

Dinsdag 18.30 - 19.45 uur
Donderdag 18.30 - 19.45 uur en 18.30 - 19.45 uur (shorttrack)
Zaterdag 08.30 - 09.45 uur