Meiboom pronkt op nieuw zwembad met tennishal

Voorbeeld

Lommel/ Op het dak van het nieuwe zwembad met tennishal pronkt sinds kort een meiboom. Het teken dat de ruwbouw bijna klaar is en het hoogste punt van de bouw is bereikt. De bouwwerken verlopen vlot en zitten voorlopig op schema. De opening van het nieuwe complex is voorzien in het najaar van 2018.

Het nieuwe zwembad krijgt een 25 meterbad met zes banen, een instructiebad, een apart kinderbad, wellness en een familieglijbaan én een tennishal met vier banen. Een gemeenschappelijke brasserie met een waterspeeltuin of spray park vormt de spil van het hele complex. De groep Pellikaan – Optisport zal voor een periode van 30 jaar instaan voor de bouw en de uitbating van het complex.

Binnen kijken in het nieuwe zwembad?
Ben je nieuwsgierig? Op zondag 6 mei is het Open Wervendag en gooien meer dan 150 werven hun hekken open over het hele land. In Lommel krijg je de kans om onder andere het nieuwe sportcomplex met een zwembad en tennishal en de Kunstacademie te verkennen.

Mis deze unieke blik achter de schermen niet. Iedereen is welkom op zondag 6 mei tussen 10 en 17 uur. Afspraak aan de Sportveldenstraat en/of aan de Jan Davidlaan in Lommel. Inschrijven is niet nodig en de toegang is gratis.

Bekijk info en meer open werven in Lommel via openwervendag.be