Zwembad De Smagtenbocht overgenomen

Voorbeeld

Bladel – Optisport, marktleider op het gebied van exploitatie en beheer van onder andere zwembaden, heeft de exploitatie van het zwembad in Bladel overgenomen. Maandag 24 augustus opent De Smagtenbocht na een zomersluiting voor het eerst haar deuren als Optisport locatie. 

Optisport is vanaf eind juli de nieuwe exploitant van Zwembad De Smagtenbocht., hiermee voegen zij een nieuwe zwemlocatie toe in de regio Zuidoost-Brabant. De periode van onzekerheid over het behoud van het zwemwater is daarmee beëindigd. De bewoners uit Bladel en omstreken kunnen ook in de toekomst met veel plezier gebruik maken van de uiteenlopende zwemactiviteiten. De komende periode staat in het teken van het aanpassen en uitbreiden van het productaanbod. Optisport vindt het van belang dat dit aansluit op de wensen en behoeften van bezoekers. De eerste stap die hierin wordt gezet is de introductie van het Optisport zwemlesconcept: Zed & Sop’s Grote Onderwateravontuur. Na de zomervakantie start Zwembad De Smagtenbocht met de nieuwe zwemlessen.

Zed & Sop’s Grote Onderwateravontuur
Samen met Zed de haai en Sop de zeester gaan de leerlingen gedurende het zwemlestraject op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. Onderweg beleven ze de leukste en spannendste avonturen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen, samen met een schatkist, ontvangen tijdens de zwemles. Gaandeweg het zwemlestraject wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn. 

Overige activiteiten
De activiteiten op het huidige rooster blijven verder hetzelfde en ook de medewerkers van Zwembad De Smagtenbocht zijn overgenomen door Optisport. Hierdoor blijft het vertrouwde beeld voor de gasten onveranderd. Na een zomersluiting van zes weken opent het zwembad haar deuren weer op maandag 24 augustus. De medewerkers staan in de startblokken om de gasten te verwelkomen en enthousiast van start te gaan met het nieuwe zwemseizoen. 

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.500 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!