Samenwerking ClubJoy & Optisport Exploitaties

Voorbeeld

Optisport Exploitaties, marktleider op het gebied van sport & leisure hecht veel waarde aan kwaliteit en een optimale service en dienstverlening. Op het gebied van groepsfitness werkt Optisport al een aantal jaar samen met ClubJoy. Uit het succes van deze gestandaardiseerde lessen is de vraag ontstaan om deze kwaliteits lessen ook te implementeren in de ruim 60 zwembaden.
 
‘In de Nederlandse markt bestaat dit nog niet, maar wij  zijn er klaar voor en hebben in ClubJoy de perfecte partner gevonden om dit gezamenlijk te ontwikkelen,’ aldus directeur Erwin van Iersel.
 
ClubJoy directeur Marc Neijland: 'We kijken er naar uit om samen met Optisport te werken aan een compleet gestandaardiseerde Aqua workout programmering. De samenwerking kent een perfecte win-win situatie.  Het biedt ClubJoy de kans om ook in de zwemwereld een relevante speler te worden, waarbij Optisport een voorloper gaat zijn bij de implementatie van vernieuwende en uitdagende workouts in het water, met een zeer hoog kwaliteitsniveau.'

In april 2020 wordt de eerste workout uitgerold. Vervolgens staat alles klaar om snel door te gaan met ontwikkelen voor de volgende workout.

Op de foto v.l.n.r.: Erwin van Iersel, Stefan Verhaaf (Optisport) en Marc Neijland (ClubJoy)