Optisport neemt Rebound World over

Voorbeeld

Op 17 april is Rebound World in Zwolle overgenomen door Optisport. Het trampolinepark zal de komende periode omgebouwd worden tot Krazy Kangaroo en wordt daarmee het vijfde trampolinepark in de keten van Optisport.

Optisport, marktleider op het gebied van Sport & Leisure, heeft in Zwolle een nieuw indoor trampoline park overgenomen. Optisport is al gevestigd in Zwolle met zwembad De Vrolijkheid en beide locaties hebben al een samenwerking. Door de overname van Rebound zal deze samenwerking alleen maar versterkt worden. Het trampolinepark blijft de komende periode geopend onder de naam Rebound en wordt omgebouwd tot Krazy Kangaroo, zonder enige overlast voor de gast.

Krazy Kangaroo is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt. Er zijn verschillende soorten area’s, zoals: Freejump, Baskets, Dodgeball (incl. Rugged Interactive panelen), AirBag en nog veel meer waar iedereen zijn springkunsten kan vertonen. Ook aan de allerkleinste jumpers is gedacht, Kids Jump is toegankelijk voor alle kinderen vanaf 2 jaar onder begeleiding van een volwassene. De begeleider mag gratis mee springen.  

Horeca
Al het jumpen kan erg intensief zijn, daar krijg je natuurlijk trek van! Krazy Kangaroo heeft een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, kun je genieten van onder andere de lekkerste snacks, vers bereide broodjes en heerlijke burgers. Door het panorama uitzicht kunnen ouders ook een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen aan het jumpen zijn.

Openingstijden en tarieven
Het trampolinepark is 7 dagen per week geopend en voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen samen met een begeleider terecht tijdens de speciale KidsJump momenten. Kijk voor alle tarieven en openingstijden op de website.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de ruim 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!