Ook Optisport kiest voor een Vitaal Breda

Voorbeeld

Optisport de marktleider op het gebied van exploitatie in sport & leisure gaat de samenwerking aan met Stichting Vitaal Breda. Samenwerken aan projecten op het gebied van vitaliteit en gezondheid voor het bedrijfsleven en inwoners van Breda.
Met 3 zwemlocaties (de Wisselaar, Sonsbeeck en Wolfslaar), de Kunstijsbaan en het Leisurecentrum met o.a. trampolinepark Krazy Kangaroo en binnenspeelplaats Avontura is Optisport Breda de grootste aanbieder in de stad wat betreft sport & bewegen. Vele kinderen, ouders, opa’s en oma’s, sportverenigingen weten de weg te vinden naar 1 van de locaties in Breda.

Optisport Breda sluit zich aan bij de ambitie van Stichting Vitaal Breda om in 2025 de vitaalste gemeente van Nederland te zijn. “We willen samen met de partners van Vitaal Breda zoveel mogelijk mensen bewust maken van een gezonde leefstijl”, aldus Pim de Jager van Optisport, “ Wij hebben de locaties en Vitaal Breda de expertise”.

Door samen de krachten te bundelen gaat Vitaal Breda samen met haar partners gebruik maken van de verschillende locaties om zowel voor het bedrijfsleven als inwoners van de stad letterlijk in beweging te brengen. “We zijn trots dat een partner als Optisport zich als partner wil aansluiten om zo onze ambitie waar te maken en samen impact te maken”, zegt Marcel de Visser van Vitaal Breda; “Door de samenwerking met Optisport aan te gaan als locatiepartner, vergroten we ons bereik om dichter bij de inwoners en bedrijven om onze programma’s aan te bieden”.

De komende periode wordt er gestart met een 3- tal projecten;

1 FestivitaalBreda (23 t/m 27 september)

2 Vitaliteitsweken voor het bedrijfsleven

3 BredaTelt: Het vitaliteitsprogramma gericht op inwoners van Breda