Nieuwe exploitant Zwemschool Kontrast Dalfsen

Voorbeeld

Dalfsen – Vanaf 1 oktober is Optisport de nieuwe exploitant van zwemschool Kontrast in Dalfsen. Optisport zal het zwembad voor het publiek en de gasten Zwembad Dalfsen gaan noemen.

Optisport Exploitaties B.V. is vanaf 1 oktober de nieuwe exploitant van zwemschool Kontrast in Dalfsen. Eigenaren Hanny en Jenni Hilgenkamp van Kontrast Sport & Wellness hebben in Optisport een goede opvolger gevonden als eigenaar van de zwemschool in Dalfsen. Het zwembad blijft behouden zoals het is, maar is wel voorzien van een nieuwe entree. De oude sauna’s zijn namelijk omgetoverd tot de nieuwe entree met een oude boerderij look. 

Optisport en Kontrast Sport & Wellness hebben afgesproken dat ook na de overname het zwemmen voor leden van Kontrast voor de komende jaren vastgesteld is. Daarnaast blijft er grotendeels via het bekende rooster zwemles gegeven worden en zullen ook de doelgroepen en het baby- en peuterzwemmen behouden worden. Het baby- en peuterzwemmen zal in de toekomst veranderen in de Liz & Wes Spetterles van Optisport, waar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar samen met Liz het zeesterrenmeisje, Wes het haaienjongetje en hun vriendjes vertrouwd worden gemaakt met water en voorbereid worden op zwemles. 

Zwembad Dalfsen ligt redelijk dicht bij Zwembad de Vrolijkheid in Zwolle, wat momenteel ook al geëxploiteerd wordt door Optisport. Dit geeft de zwembaden een mooie kans om af en toe samen te werken.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!