Krazy Kangaroo in Roosendaal

Voorbeeld

Krazy Kangaroo opent een groot en nieuw trampolinepark van 3000M2 in Roosendaal. Vanaf het najaar kun je hier sporten en springen bij het mooiste en grootste trampolinepark van Nederland!

Krazy Kangaroo wordt gevestigd aan De Stok in Roosendaal. De komende periode wordt de locatie verbouwd tot Krazy Kangaroo. Sporten en springen is hot! Daar haakt Optisport, waar Krazy Kangaroo onderdeel van is, graag op in. In december 2017 is het eerste trampolinepark geopend in Enschede, dit bleek een overweldigend succes! In het najaar 2018 is de opening van de nieuwe vestiging in Roosendaal, maar ook in Breda en Apeldoorn komt er een Krazy Kangaroo.

Avontura
Ook Avontura Roosendaal is gevestigd aan De Stok in Roosendaal. Avontura en Krazy Kangaroo zijn onderdeel van Optisport Exploitaties. Avontura is een indoor speelparadijs en biedt puur speelplezier aan alle kinderen. Het staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin. Het is de plek voor kinderen om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejump area met horizontale en diagonale trampolines, een groot en uitdagend Ninja parcours, High Performance, BigAirBag, Foam Pit, Slackline en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Daarbij kunnen alle gasten genieten in de prachtige horecavoorziening.