Indoor trampolinepark opent in Roosendaal

Voorbeeld

Roosendaal – Het indoor trampolinepark Krazy Kangaroo  is vandaag geopend in Roosendaal. Een waar springparadijs voor jong & oud, professioneel en amateurs. 

Naast het succesvolle indoor speelparadijs Avontura is nu ook het indoor trampolinepark Krazy Kangaroo geopend aan de Stok in Roosendaal. Krazy Kangaroo is voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt. Er komen verschillende soorten area’s zoals een: Free run area, Interactive jumping, Aeroball, Valo jump, Basketball jumping en High performance trampolines met Walk the Wall op twee niveaus. In totaal beschikt het trampolinepark over 3000m2 indoor springplezier waar de bezoekers zich kunnen uitleven.  

Horeca
Na het jumpen trek gekregen? Krazy Kangaroo beschikt over een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. Je kunt genieten van onder andere snacks en burgers. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam. 

Opening
Krazy Kangaroo Roosendaal is geopend op maandag 29 april. Het trampolinepark is gevestigd op de Stok 12. Kom jij ook snel jumpen bij Krazy Kangaroo Roosendaal?