Focus strategie Optisport volledig op maatschappelijke activiteiten

Voorbeeld

Optisport brengt jou in beweging, maar is zelf ook volop in beweging. Vanaf heden gaan Avontura Speelparadijzen en Krazy Kangaroo trampolineparken zelfstandig verder. Voor Optisport betekent dit dat we ons volledig kunnen focussen op het faciliteren en aanbieden van sportactiviteiten in onze zwembaden, fitnesscentra, schaatsbanen en sporthallen. Op de TOFfe wijze die men van ons gewend is: gastvrij en ondernemend. 
 
Juist in deze tijd is het van belang om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Bij Optisport is iedereen welkom voor talloze zwemactiviteiten, om te fitnessen of te schaatsen. Optisport biedt een veilige sportomgeving binnen de huidige covid maatregelen. Dit geldt ook voor onze sporthallen, waar we verschillende verenigingen ontvangen.

Met de verkoop van de leisure activiteiten ligt onze hernieuwde focus volledig op het continu ontwikkelen en verbeteren van ons activiteitenaanbod in onze zwembaden en sportcentra. Of het nu gaat om onze Zed & Sop zwemlessen, de groeplessen in fitnesscentra en zwembaden of even lekker schaatsen. We brengen u graag in beweging!

Optisport, brengt je in beweging