Feestelijke opening Krazy Kangaroo Zwolle

Voorbeeld

Zwolle – Op 17 april 2019 is Rebound World Zwolle overgenomen door Optisport, de marktleider op het gebied van Sport & Leisure. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om Rebound World om te kunnen toveren tot Krazy Kangaroo. Op 18 oktober is het zover en wordt Rebound World officieel Krazy Kangaroo. 

Optisport beschikt inmiddels over vier trampolineparken, genaamd Krazy Kangaroo, en met de overname van Rebound World komt hier een vijfde prachtige locatie bij. Op een steenworp afstand ligt Zwembad De Vrolijkheid, wat ook een locatie van Optisport is. Met de opening van Krazy Kangaroo Zwolle verbreedt Optisport haar aanbod aan bewegingsactiviteiten in de regio Zwolle.

Krazy Kangaroo Zwolle beschikt over 72 trampolines onderverdeeld in verschillende area’s, zoals: Free Jump, Slamdunk, Aeroball, Dodgeball en een Big Airbag. In deze area’s kunnen bezoekers zich uitleven, coole tricks laten zien, maar ook nieuwe tricks leren van gediplomeerde trainers. Daarnaast worden er ook diverse lessen aangeboden waaronder ‘Krazy Tricks’ en ‘Krazy Fit’.

Opening
Krazy Kangaroo wordt op vrijdag 18 oktober officieel en feestelijk geopend. Het gehele weekend staan er diverse activiteiten op de planning zoals; een freerunning parcours, ‘Meet & Greet’ met Youtube-er ‘Timo Miedema’ en ook de mascottes ‘Zwolfje’ (PEC Zwolle) en ‘Zed de haai’ (Optisport) komen een bezoekje brengen. Wil jij weten welke activiteiten er wanneer en hoe laat plaats gaan vinden? Houdt de ‘social media’ van Krazy Kangaroo Zwolle in de gaten voor het laatste nieuws.

Horeca
Na het jumpen trek gekregen? Krazy Kangaroo beschikt over een prachtige horeca met een nieuwe en uitgebreide kaart. Je kunt genieten van onder andere snacks, burgers, heerlijke koffie, Wi-Fi en uitzicht op het trampolinepark. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenpersoneel.

Het trampolinepark is gevestigd aan de Ossenkamp 3 in Zwolle. Zien we jou binnenkort jumpen bij Krazy Kangaroo?

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

Meer informatie over Krazy Kangaroo Zwolle vind je op de website van de locatie.