Boks Challenge gaat door!

Voorbeeld

Na het succes van de eerste editie, start er binnenkort op verschillende Optisport locaties weer een nieuwe ronde van de Boks Challenge. De Nederlandse Boksbond en Optisport zetten hiermee hun samenwerking voort.

De Boks Challenge is een uitdagende workout voor iedereen. In een laagdrempelig trainingsprogramma van 12 weken leren deelnemers de techniek van het boksen. De challenge bestaat uit trainingen en advies die worden gegeven door trainers van Optisport die door Boksbond zijn opgeleid. Ze leren deelnemers stoten, verplaatsen, passief en actief verdedigen en de juiste bokshoudingen aan te nemen.

Samenwerking Boksbond en Optisport
De Nederlandse Boksbond en Optisport hebben samen dit uitdagende boksprogramma ontwikkeld om meer mensen enthousiast te maken voor de bokssport. Door de samenwerking krijgt de Boksbond de kans de bokssport op nieuwe locaties in Nederland aan te bieden, aan mensen die uit zichzelf misschien niet snel naar een boksvereniging stappen. Optisport vindt in de Boksbond een samenwerkingspartner van naam en maakt graag gebruik van de kennis en ervaring om haar sportaanbod verder uit te breiden.