Avontura in Schiecentrale!

Voorbeeld

In het voorjaar van 2018 opent de achtste Avontura haar deuren. Deze keer op een bijzondere locatie: de Schiecentrale in Rotterdam. Een prachtige locatie met 1000m2 aan speelplezier. In de oude elektriciteitscentrale zijn tegenwoordig verschillende ondernemingen gevestigd. Er zijn appartementen, evenementenhallen, startups, RTV Rijnmond studio, restaurant/hotel en binnenkort dus ook een Avontura. Avontura komt in de Schiecentrale studio’s middenin het pand, in studio 1. De opbouw is inmiddels in volle gang.

 

Lijkt het je leuk om op deze bijzondere locatie te werken? Wij zijn op zoek naar medewerkers: in de Schiecentrale Rotterdam opent binnenkort een Avontura!

Binnen een paar maanden zal Avontura Rotterdam openen in de Schiecentrale. Samen met Okke en Pi (onze Avontura mascottes) kunnen bezoekers binnenkort genieten van de mooiste speeltoestellen en de spannendste avonturen. Voor ouders is er het Avonturacafé.

 

Voor deze locatie zijn wij nu al op zoek naar nieuwe medewerkers. Medewerkers die toezicht houden op de toestellen, werken achter de kassa en in de horeca, maar ook een Teamleider die de nieuwe locatie dagelijks zal gaan aansturen en coördineren. Hieronder in de video vind je een impressie van de functie. Graag willen wij de medewerkers al voor de opening inwerken op andere locaties, als je hiervoor open staat (bijvoorbeeld in Oud-Beijerland, Barendrecht, Breda of Delft). Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

https://www.youtube.com/watch?v=8P0FvTwaY0c

 

Vacature Teamleider

Vacature Medewerker Kinderspeeltuin