Avontura en Krazy Kangaroo in Breda

Voorbeeld

Indoor speelparadijs Avontura en trampolinepark Krazy Kangaroo openen een grote en nieuwe vestiging in Breda. Vanaf het najaar kun je hier spelen, sporten en springen bij het mooiste en grootste indoor speelparadijs en trampolinepark van Nederland onder één dak!

Avontura en Krazy Kangaroo worden gevestigd in het Racketcentrum Breda. Optisport, waar Krazy Kangaroo en Avontura onderdeel van zijn, heeft deze locatie overgenomen van Gemeente Breda. Naast Avontura en Krazy Kangaroo komt er een multifunctionele sportvloer en een compleet vernieuwde horeca in het nieuwe Sport & Leisure Center  Breda. Het huidige aanbod van Indoor Soccer komt te vervallen.

Spelen, sporten en springen is hot, en daar haakt Optisport graag op in met Avontura en Krazy Kangaroo. In december 2017 is het eerste trampolinepark geopend in Enschede, dit bleek een overweldigend succes! In het najaar 2018 is de opening van de nieuwe vestiging in Breda, maar ook in Roosendaal en Apeldoorn komt er een Krazy Kangaroo. Ook Avontura groeit hard door het enorme succes. Na Enschede, Dronten, Delft, Barendrecht, Oud-Beijerland, Rotterdam, Roosendaal en Apeldoorn wordt Breda de negende vestiging van dit indoor speelparadijs!

Voorlopig blijft het Racketcentrum Breda nog gewoon geopend. De gebruikers zijn inmiddels geïnformeerd en houden wij op de hoogte van de verbouwing.

Optisport Breda
Met maar liefst vijf sportaccommodaties biedt Optisport Breda voor elk wat wils. Zwembad De Wisselaar, zwembad Sonsbeeck, Openluchtzwembad Wolfslaar, Racketcentrum Breda en Kunstijsbaan Breda bieden vele mogelijkheden voor sportieve en ontspannende activiteiten. Met een Krazy Kangaroo en Avontura wordt dit aanbod nog verder uitgebreid.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejump area met horizontale en diagonale trampolines, een groot en uitdagend Ninja parcours, High Performance, BigAirBag, Foam Pit, Slackline en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Daarbij kunnen alle gasten genieten in de prachtige horecavoorziening.

Avontura
Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin. Het is de plek voor kinderen om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen. Avontura in Breda is de achtste Avontura vestiging van Optisport, eerder heeft Optisport in Enschede, Dronten, Delft, Rotterdam, Oud-Beijerland, Barendrecht en Roosendaal een Avontura vestiging geopend.

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!

 Meer informatie: www.krazykangaroo.nl en www.avontura.nl