Optisport webshop
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Durft u het aan? De sportieve events van Optisport zijn een uitdaging voor u en uw medewerkers! In alle soorten en maten biedt Optisport verrassende evenementen aan op één van haar unieke binnen-buiten locaties in Nederland:

Wat dacht u van een actieve teambuilding in het thema van de Olympische Spelen, u warm dansen met DJ’s on ice, een ‘entertainment event’ voor de hele familie of de organisatie van een grootschalig sportevenement? Wij maken van uw evenement een succes!

 

De Optisport events organiseren wij op één van onze ruim 200 unieke locaties in Nederland. Het sportieve element zal zijn uitwerking op uw medewerkers of relaties niet missen. Daarnaast staan gastvrijheid, kwaliteit en beleving bij al onze evenementen hoog in het vaandel.

 

Informatie
Wilt u eens 'anders dan anders' invulling geven aan een teambuildingsactiviteit of uw medewerkers extra motiveren, uitdagen en inspireren? Vul dan het contactformulier in en maak uw wensen kenbaar. Per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via telefoonnummer 088 – 2057777.

facebook-logo copy
twitter-logo copy