Medewerker Horeca en Receptie

Wat houdt de functie in? 
Als Allround Medewerker Leisure ben jij werkzaam bij de receptie, daar ben jij ons eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij de balie. Gasten komen met vragen, opmerkingen en voor een praatje, daardoor geef jij bij binnenkomst  al een fantastische gastgerichte ervaring. Daarnaast ontvang je onze gasten in de horeca. Je ontvangt en bedient onze gasten met een glimlach en je houdt waar nodig de kinderspeeltuin schoon. 

Hoe voer je de functie uit? 
Met jouw glimlach en enthousiasme laat jij kinderen maar ook volwassenen met veel plezier genieten van onze kinderspeeltuin en/ of trampolinepark. Als Allround medewerker Leisure vind jij veiligheid, hygiëne en kwaliteit erg belangrijk. Omdat jij net als wij dit zo belangrijk vinden kunnen gasten en collega’s  met plezier de locatie bezoeken. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.
Hoe ziet jouw team eruit? 
Je hebt 2.500 collega’s door heel Nederland en België, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Wij zorgen voor veiligheid van de gast, durven nieuwe ideeën aan te dragen en zijn continu op zoek naar interactie met onze gasten. Dit vinden wij de manier om ervoor te zorgen dat onze gasten een positieve ervaring hebben op onze locatie.

Hoe brengen wij jou in beweging?
•    Marktconform salaris;
•    Als je nog geen Sociale Hygiëne diploma hebt, zorgen wij dat je deze kan halen;
•    20% korting op Optisport sportproducten voor jou en jouw gezin bij alle Optisport locaties;
•    Optisport Academy biedt kansen voor verdere ontwikkeling. Je kan bijvoorbeeld een interne opleiding tot zweminstructeur volgen en naar jaarlijkse events gaan;
•    Jaarlijks Optisport feest met alle collega’s;
•    De best presterende locaties gaan een geheel verzorgd weekend naar het buitenland;
•    Reiskostenvergoeding;
•    Tot slot incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers;

Optisport rookvrij!
Optisport wil gezondheid en vitaliteit bij gasten en medewerkers stimuleren. Als sport & leisurebedrijf willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om die reden is Optisport vanaf 1 januari 2019 rookvrij. Onze medewerkers roken vanaf dat moment niet meer op Optisport locaties. Medewerkers die willen stoppen met roken, kunnen daarbij ondersteuning krijgen.