Kleine- en grote sportevenementen

Een sportdag van een bedrijf of een groot internationaal sportevenement. Tussen deze twee uitersten liggen de mogelijkheden voor het organiseren van kleine en grote sportevenementen in De Margriethal. Het huren van de benodigde sportmaterialen kan via de Sport-o-theek van de Dienst Sport en Recreatie van de gemeente Schiedam. Door de ruime parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een hotel in de directe nabijheid leent de sport- en evenementenhal zich daarom uitstekend voor grotere en ook internationale sportevenementen.

Beurzen / Veilingen / Tentoonstellingen / Bedrijfspresentaties

Door het grote vloeroppervlak van de beide hallen (totaal 3000 vierkante meter) en de gunstige ligging vlakbij de snelweg en haltes van bus, tram en trein, is Sport- en Evenementenhal Margriet erg geschikt voor het organiseren van een beurs, veiling, tentoonstelling of bedrijfspresentatie. Aan de hand van een plattegrond op schaal kan de huurder elke gewenste opstelling intekenen. Het personeel van de hal adviseert en assisteert indien gewenst bij de uitvoering. Voldoende elektra voorzieningen zijn aanwezig (4 x 380V, 63A plus e.v. 3 x 380V, 32A). Er kan in de hal geladen en gelost worden met de aanwezige vorkheftruck van De Margriethal.

Overige voorzieningen

Verder is er een regiebalkon, goede geluidsinstallatie, 2 elektronische scoreborden, 300 tot 500 tribuneplaatsen, 8 kleedkamers, 2 scheidsrechterkamers, een bovenzaal en een vergaderruimte in sporthal Margriet aanwezig.

Welke zalen kunt u huren:

Sportzaal Oost                     Celsiusstraat 4                                     3112 VA Schiedam

Sportzaal Zuid                     Dirk Durrerstraat 1                              3114 GH Schiedam

Margriethal                          Nieuwe Damlaan 5                              3119 KA Schiedam

Groenoordhal                       Groenoordstraat 1                               3121 JP Schiedam

VERHUUR

Wilt u de sporthal huren voor een potje voetbal, een evenement of iets anders? Neem dan telefonisch contact op met onze reserveringslijn: 06- 30 98 77 64

 

Betaalbare vrijstaande ruimtes te huur in de Margriethal

Naast dat de Margriethal uitermate geschikt is voor sport en evenementen, biedt de accommodatie ook ruimte voor particulieren en bedrijven. Boven de sporthallen en horeca heeft de Margriethal namelijk verschillende ruimten vrijstaan met gedeelde keuken en toiletten. Al deze ruimtes zijn voorzien van stroom en vloerbedekking.

De verschillende ruimtes zijn samen te huren, maar ook los van elkaar. Daarnaast is incidentele huur of bijvoorbeeld één keer per week ook mogelijk. En dat allemaal tegen een goedkope prijs.

De bovenverdieping van in totaal meer dan 500 m2 heeft ruimtes met de volgende afmetingen:

 • 21,5m bij 6,2m
 • 10m bij 4,5m
 • 6,2m bij 6,2m

De Margriethal is zeer gunstig gelegen, vlakbij een afrit van de rijksweg A20 op de Ring Rotterdam. Rondom de hal is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bovendien stopt er voor de accommodatie een tram die rechtstreeks naar Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal rijdt.

Voor meer informatie of een offerte voor langdurige verhuur kunt u contact opnemen met Niels van Ekris via het mailadres nielsvanekris@optisport.nl.

Voor incidentele verhuur (examens, vergaderingen, cursussen e.d.) kunt u contact opnemen met Carolien de Bruijn via het mailadres schiedam@optisport.nl.

 

ma

-
VERHUUR
Margriethal

di

-
VERHUUR
Margriethal

wo

-
VERHUUR

do

-
VERHUUR
Margriethal

vr

-
VERHUUR
Margriethal

za

-
VERHUUR
Margriethal

zo

-
VERHUUR
Margriethal

week

print-icon

Sport- & Evenementenhal Margriet

ma

 • -
  VERHUUR
  Margriethal

di

 • -
  VERHUUR
  Margriethal

wo

 • -
  VERHUUR

do

 • -
  VERHUUR
  Margriethal

vr

 • -
  VERHUUR
  Margriethal

za

 • -
  VERHUUR
  Margriethal

zo

 • -
  VERHUUR
  Margriethal