• ZED EN SOP ZWEMLES REGULIER

    Voorbeeld

    Het Grote Onderwateravontuur

    Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen

    Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan zorgeloos te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan? Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water en daar wil Optisport aan bijdragen.

    Ga mee op avontuur met Zed & Sop

    Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma kan een medaille worden gekocht die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

    • Een veilige zwemles met avontuur en spanning!
    • Een uniek beloningssysteem motiveert je kind
    • Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij ons
    • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs
    • Vorderingen zijn te volgen via het online leerlingvolgsysteem

    Met reguliere zwemles behaalt je kind in zijn of haar eigen tempo de zwemdiploma’s A, B of C. Je kind maakt pas de volgende stap als hij of zij daar zelf aan toe is en zichzelf daar prettig bij voelt.
     

    week

    print-icon

    Zwembad De Wildert

    ma

    di

    wo

    do

    vr

    za

    print-icon

    ZED EN SOP ZWEMLES REGULIER

    inschrijfgeld
    € 25,65
    4-lessenkaart
    € 43,15
    4 weken geldig, inschrijfgeld € 25,65
    12-lessenkaart
    € 129,35
    13 weken geldig, inschrijfgeld € 25,65

    Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.