Banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen bij Optisport Wildert

Zwembad de Optisport Wildert organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep. Naast dat je welkom bent om rustig banen te zwemmen in het professionele vijf banen tellende wedstrijdbad, is er een bruisend groepslesprogramma en een recreatief aanbod. Voor de 55-plussers wordt Aqua’vitaal georganiseerd zodat je jezelf fit kan houden.

 

De ervaren medewerkers van Zwembad de Optisport Wildert zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze al deze diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voel je je al snel helemaal thuis!

 

Geopend in zomer & winter, inclusief activiteiten zoals zwemdisco's voor kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Regelmatig wordt er een gave Zwemdisco gehouden.

Bij de Optisport Wildert kun je het gehele jaar zwemmen zowel in de winter als zomer. Dit is omdat wij een binnen en een buitenbad hebben. In de winter zijn alle activiteiten natuurlijk in het binnenbad en is het buitenbad gesloten. Wanneer het mooier weer wordt openen we ook het buitenbad. Hier zullen dan met mooie dagen regelmatig activiteiten gehouden worden.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid met ruime parkeerplaatsen voor zowel auto als bus. Je betaalt bij ons geen parkeergeld.