Maatregelen veilig zwemmen

Voorbeeld

Goed nieuws!
Ons zwembad weer open! Na een lange periode van dichte deuren en lege baden, kijken wij er dan ook enorm naar uit u weer te mogen verwelkomen in ons zwembad.

Informatie/Vragen
Wij begrijpen dat deze situatie en de (her)opening van het zwembad veel vragen met zich mee brengt. Ook voor ons is nog niet alles geheel duidelijk. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om in de komende periode zo veel mogelijk duidelijkheid te creëren. Voor vragen en onduidelijkheden willen wij u vragen deze enkel en alleen per mail te stellen. Dit om drukte bij de receptie te voorkomen. Wij zullen deze vragen allemaal verzamelen en zo snel mogelijk beantwoorden.

Betalingen
Wij vragen jullie zoveel mogelijk per pin te betalen.

Wat kan wel en wat niet?
Zoals u zult begrijpen, zal de openstelling van ons zwembad niet direct weer zijn zoals u van ons gewend bent. Wij zullen in een aantal fases toewerken naar onze reguliere openstelling en aanbod van activiteiten. Tot die tijd vragen wij u dan ook goed onze sociale kanalen, website en nieuwsbrief in de gaten te houden. Middels deze kanalen zullen wij u constant informeren over welke zwemactiviteiten wel en niet plaats kunnen vinden. In eerste instantie gaan wij met onderstaande openstelling van start:

Veiligheid
Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten voorop. Daarom houden wij ons ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Om de veiligheid voor onze gasten en het personeel te kunnen waarborgen, zijn naast de richtlijnen van het RIVM, onderstaande maatregelen opgesteld. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van alle maatregelen en richtlijnen met betrekking tot ons zwembad. Wij verzoeken u deze goed door te nemen voorafgaand aan uw zwembad bezoek.

Bekijk hier de maatregelen die gelden in ons zwembad.
https://optisport.nl//sites/optisport.nl/files/2020-05/Corona-voorzorgs…

Openstellingsrooster:
Er komt regelmatig een nieuw rooster online houd onze site dus in de gaten Dit i.v.m. het opschalen van de bezetting. We hebben er bij het begin voor gekozen alleen het wedstrijd bad open te stellen voor het banenzwemmen, doelgroepen en de zwemlessen.