Drijf-inn Bioscoop

Voorbeeld

Op woensdagavond 26 februari organiseert zwembad De Wilder een Movie Night. Dit voor kinderen t/m 14 jaar en in het bezit van een diploma. Op deze avond zal er in het diepe bad een groot scherm geplaatst worden waarop we vanuit het water kunnen kijken naar de film. Er is gekozen voor de film ” Free Willy ”

In het water zullen diverse drijfmiddelen liggen maar het is verstandiger wanneer je zelf ook iets van een luchtbed of ander materiaal mee neemt. Er zal een pomp aanwezig zijn om alles op te kunnen blazen.

De film zal beginnen rond 19:15 – 19:30 uur. Als de film is afgelopen kan er nog tot 21:45uur gezwommen worden. Tussendoor krijgen de aanwezigen popcorn.

Voorverkoop: Ons advies is om kaarten aan te schaffen in de voorverkoop. Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om te film te bekijken hebben we besloten niet meer dan 200 kaarten in de verkoop te doen. De voorverkoopprijs is € 6,00 (inclusief popcorn). Aan de deur op de avond zal de kosten voor een entreekaartje € 6,50 bedragen.