Zwemlessen en groepslessen in de Wijzend

Voorbeeld

Zwem- en groepslessen worden er weer volop georganiseerd aankomend seizoen. Vanaf dinsdag 7 mei worden er, met uitzondering van de schoolvakanties, twee keer per week zwemlessen gegeven in de Wijzend voor de niveaus A, B, C en zwemvaardigheid. De lessen zijn op dinsdag en donderdag vanaf 17:00 uur. Als na inschrijving blijkt dat er van een of meerdere niveaus te weinig inschrijvingen zijn om één groep te maken, kan worden besloten om groepen te formeren van een combinatie van niveaus.
Inschrijven voor de zwemlessen kan per e-mail via wijzend-teamleider@optisport.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en zwemniveau van het kind.

Ook wordt er net als in voorgaande jaren op dinsdag om 19.00 uur een Aqua’Bootcamp georganiseerd. Bij voldoende animo wordt het aantal trainingen per week mogelijk uitgebreid.

Naast de reguliere zwemlessen zullen in de zomervakantie net als vorig seizoen ’s ochtends zwemlessen aangeboden worden.

Heeft u vragen over de zwem- en groepslessen of wilt u zichzelf of uw kind inschrijven voor de zwemlessen? Wij heten u op zondag 28 april 2019 graag welkom tussen 10:00 en 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden.