Voorjaarsvakantie bij ijsbaan De Westfries!

Voorbeeld

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je dagelijks vrij schaatsen of meedoen aan één van de clinics: kunstrijden, ijshockey of bochtentraining. Deelname aan deze activiteiten is gratis en zonder inschrijving.  Deze clinics worden georganiseerd door de verenigingen Duo- Sport, De Westfriesche Kunstrij Club (WKC) en ijshockeyvereniging Blue Mountain Cougars (BMC). Bij deelname aan één van de clinics ontvang je een GRATIS chocomel!

Naast deze clinics organiseert schaatsschool Duo Sport ook nog een intensief cursus! Hiervoor is inschrijving wel noodzakelijk via www.duosport.nl.

Ook kinderen kunnen elke dag meedoen aan leuke activiteiten. Er wordt elke dag een leuke speurtocht in het pand uitgezet en op woensdag van 14:00 uur tot 16:00 uur is er een leuke verrassing! Hieronder volgt de planning voor de voorjaarsvakantie.

Dinsdag van 13:00 uur tot 16:00 uur hebben we een spelletjesmiddag.

Woensdag van 14:30 uur tot 16:00 geven de kunstrijders van WKC een clinic.

Donderdag van 13:00 uur tot 16:00 uur hebben we een spelletjesmiddag.

Vrijdag van 09:00 uur tot 10:00 uur geeft Duo-Sport een bochtentraining en van 14:30 uur tot 16:00 uur geeft de BMC een ijshockey clinic.

Zondag sluiten we de vakantie af met van 14:30 uur tot 16:00 uur een clinic kunstrijden van de WKC.

 Bezoekers van Kunstijsbaan De Westfries kunnen de eerste vier uur gratis parkeren. Daarna kost het €1,35 per 24 uur. Let op, want er moet nog wel een vrijkaartje uit de parkeerautomaat gehaald worden of via een parkeerapp worden ingelogd.