Sportieve reclame in De Westfries!

Voorbeeld

Heb jij net als veel lokale bedrijven moeite met het vinden van de juiste marketingkanalen? Ben je op zoek naar een reclame-uiting met veel zichtbaarheid? Dan ben je bij IJsbaan De Westfries aan het goede adres!

IJsbaan De Westfries maakt al ruim een decennium deel uit van de Westfriese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. Jaarlijks zijn er gemiddeld 220.000 bezoekers bestaande uit verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholieren, ouders en mensen uit het bedrijfsleven. Dus als jij deze actieve doelgroepen wilt aanspreken, dan is een reclame-uiting bij de Westfries echt iets voor jouw bedrijf.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw reclame-uiting.

Voor ieder budget een passende uiting. 

 • Reclamedoeken in de bocht
  De nieuwe, professionele en meest zichtbare variant voor jouw reclame-uiting. Deze reclame-uiting is gepositioneerd in de bocht. Dit is de meest prominente plek voor zowel bezoekers als media (kant en televisie). Er zijn 2 formaten beschikbaar: 10 x 5 meter of 10 x 2,5 meter.
   
 • Reclameborden langs de lange zijde (kant van de A7)
  De reclameborden langs de lange zijde zijn eveneens goed zichtbaar voor het publiek van de ijsbaan. Deze borden hebben een afmeting van 7 x 1,25 meter.
   
 • Narrowcasting
  Narrowcasting is het uitzenden van informatie op verschillende beeldschermen in het gebouw. Er kan advertentieruimte ingekocht worden op de beschikbare beeldschermen bij De Westfries. De advertentieruimte wordt getoond tussen de Optisport content, zoals openingstijden, weerberichten, lokale nieuwsberichten, marketinguitingen van De Westfries en overige adverteerders.

Heb je interesse in het plaatsen van een goed zichtbare reclame-uiting bij IJsbaan De Westfries en wil je weten wat er binnen jouw budget mogelijk is?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Daphne Terlingen via: daphneterlingen@optisport.nl of 06-15194083.