Geef je snel op voor de schaatslessen!

Voorbeeld

Kom je een keertje voor een clinic, privéles of een kinderfeestje met schaatsles? Ga je voor een stap verder met een intensief cursus in de vakantie(s)? Of voor een mooi schaatsseizoen met wekelijks les in een vaste groep? Misschien wil je wel schaatsen met school! Wat je ook kiest: Schaatsen leer je bij Duosport. 

 

Je kunt al meer dan 25 jaar terecht bij schaatsschool Duosport. Met veel plezier worden de schaatslessen gegeven op ijsbanen in heel Nederland. Van beginner tot professional. Wil je ook schaatsles op jouw niveau? Of schaatsen in een groepje met jeugd van jouw leeftijd? Check voor roosters, schaatstips en info: www.duosport.nl.

 

Wekelijkse lessen

Volwassenen 

Op alle momenten dat we lesgeven hebben we plaats voor alle niveaus. Op het ijs wordt bij de eerste lessen de indeling gemaakt zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau écht beter leert schaatsen. Gedurende de cursus ga je met jouw instructeur aan de slag om gezamenlijk jouw techniek steeds een stapje te verfijnen.

Sommige cursussen hebben een specifiek trainingsdoel zoals de Conditietraining. Deze vinden plaats op hetzelfde moment als de reguliere cursus, maar als een aparte groep waarbij de aandacht specifiek uitgaat naar dat doel.

 

Jeugd

Bij de lessen voor de jeugd delen we de groepen in eerste instantie in op leeftijd en vervolgens op niveau. Bij de allerjongste jeugd (5-6 jaar) draait het vooral om spelend leren, de juiste beweging aanleren door vanuit hun belevingswereld te oefenen en vooral veel te doen. Ook bij de oudere kinderen wordt er zo veel mogelijk geschaatst en nu al met meer (technische) uitdaging. Aan het einde van iedere cursus krijgen alle kinderen een schaatsdiploma en een speldje.

De jeugdlessen vallen meestal samen met de lessen voor volwassenen zodat ouders en kinderen tegelijkertijd kunnen lessen.

 

Intensieve vakantiecursus

Tijdens de schoolvakanties bieden we intensieve vakantie cursussen aan. Hele gezellige weken waarin je twee uur per dag, 3, 4 of 5 dagen les hebt en waarin je in korte tijd een enorme sprong voorwaarts maakt in je schaatstechniek.

Jeugd en volwassenen hebben ook hier les op hetzelfde moment in aparte groepen. 

 

Privélessen en clinics

Wat je wil en wanneer jij wil: als je alleen, met vrienden of met collega’s wil schaatsen in een zelf samengestelde lesgroep dan kan dat! Privéles kan eenmalig, maar je kunt ook een zelf samengestelde groep maken en elke week een les nemen of bijvoorbeeld een reeks van 10x afspreken. 

 

Idee: Boek een privé instructeur voor een bedrijfsactiviteit of kinderfeestje. Zij hebben de  ervaring om met groepen jong of oud een leuke activiteit te verzorgen. 

 

Graag bespreken we samen jouw wensen voor een eventuele privéles of clinic  —> IJsbaan de Westfries 0229-277660 of via westfries@optisport.nl / Duosport (via info@duosport.nl / 0900-duosport (386 77 67) 10 cpm, ma-vr: 10:00 - 14:00 uur).

 

Tot op het ijs! 

 

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website www.duosport.nl. Of mail naar info@duosport, of bel met 0900-duosport (386 77 67) 10 cpm Ma-Vr: 10:00 - 14:00 uur).