• KINDERFEESTJES

  Voorbeeld

  Voor een ‘vorst’elijk kinderfeestje met veel ijsplezier

  Entree voor de ijsbaan, tijdens recreatieve uren en de reservering van een volledig gedekte party tafel in ons "Kluun Café". Daar staan dan op de afgesproken tijd de volgende lekkernijen voor de gehele tafel op de jarige Job en zijn/haar vriendjes te wachten:

   

  • Rijkelijk gevulde kidsbox met krokant gebakken frietjes met mayonaise, een snack naar keuze, keuze uit een pakje Sisi No Bubbles of Fristi, een kuipje appelmoes en een leuke verrassing.

  Een kinderfeest pakket uitgebreid beschreven:

  Kinderfeestje pakket € 12,75 p.p.

  • Onbeperkt schaatsen binnen de recreatieve openingstijden
  • Krokant gebakken frietjes met saus naar keuze
  • Snack naar keuze (frikandel, kroket of kaassoufflé)
  • Keuze uit Sisi No Bubbles of Fristi
  • Een leuke verrassing voor iedere feestvierder

   

  Ga jij de uitdaging aan met een van de activiteiten?

   

  Naast onze standaard kinderfeestje kun je ook kiezen voor een nog uitdagender feestje! Wil jij graag met je vrienden en vriendinnen kindercurlen, bounce hockeyen, kids battle of lekker cake versieren? Of wil je een uur schaatsles krijgen met je vrienden? Dan kan dat! Breid je feestje uit met een van de onderstaande activiteiten, dan zorgen wij voor een extra leuk en actief feestje!

   

  Cake versieren + € 2,30 per kind

   

  Er staat een tafel klaar in het Kluun Café voor de jarige en zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes. Je krijgt een dikke plak cake en kan deze versieren met allerlei lekkere versiersels. Natuurlijk is er ook een lekker glaasje limonade.

   

  Bounce Hockey + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

  Speel onder begeleiding van onze medewerkers een spelletje ijshockey met zachte sticks en ballen om de veiligheid te garanderen. Bounce hockey kan op schaatsen maar ook op schoenen worden gespeeld. Indien je op schoenen gaat krijg je gripjes voor onder je schoenen van ons in bruikleen.

   

  Kindercurling + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

  Onder begeleiding van een van onze medewerkers krijgen de kinderen een workshop curling. Deze activiteit duurt 30 minuten. Kinderen kunnen de strijd met elkaar aangaan en ontvangen na afloop allemaal hun eigen curling diploma zodat ze thuis kunnen laten zien hoe goed ze het gedaan hebben.

   

  Kids battle + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

  Het doel van de Kids battle is om de strijd aan te gaan met je tegenstander in deze ultieme battle. De kinderen leggen in estafette vorm een parcour af. Dit parcour bestaat uit priksleeën, human ice bowling en puck sjoelen. Tijdens het parcour kunnen de kinderen punten verzamelen en het team wat aan het einde de meeste punten heeft wint de Kids battle.

   

  Schaatsles met instructeur (€ 87,50 per groep maximaal 10 kinderen, indien meer dan 10: € 8,75 extra per kind)

  Wil jij één uur schaatsles krijgen van een ervaren instructeur? Dat kan! Een uur schaatsplezier voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet!

   

  De activiteiten duren ongeveer een half uur per activiteit. Reserveer deze activiteiten tijdig!

  Wanneer mag ik mijn feestje vieren?

  Feestjes kunnen gevierd worden tijdens de recreatieve openingstijden van de schaatsbaan. Als je het onderstaande reserveringsformulier hebt ingevuld ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een definitieve bevestiging per mail. Pas vanaf dat moment is je feestje volledig gereserveerd.

  print-icon

  KINDERFEESTJES

  kinderfeestje
  tot 13 jaar
  € 12,75
  West Friese Kids Party (tarief per kind)
  kinderfeestje
  € 83,50
  schaatsles met instructeur, 1t/m10 kinderen per groep. Tijdens West Friese Kids Party

  Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

  Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

  Geboortedatum jarige(n)