• VERENIGINGEN ZWEMBAD

  Voorbeeld

  Reddingsbrigade Notwin Hoorn
  Leer reddend zwemmen en maak jezelf een redder in nood. Diverse lessen voor jong en oud!
  Op zaterdagochtend 9.00 uur leren kinderen vanaf 6 jaar om zichzelf en hun vriendjes te redden als Junior Redder. Na de Junior Redder diploma’s wordt de focus verlegd naar het redden van anderen als Zwemmend Redder om 9.45 uur.
  De oudste jeugd en jongvolwassenen trainen tot ware 'Life Savers' om 10.30 uur en leren om reddingsituaties te beoordelen en te leiden. In ieder tijdsblok zwemt ook een groep met volwassenen, dat betekent dat kinderen en hun ouders gelijktijdig kunnen zwemmen.
  Op zondagavond 19.00 uur kunnen leden vanaf 13 jaar conditiezwemmen.
  Kom drie keer gratis meezwemmen via:

  tc@notwin.nl
  www.notwin.nl

  Frensch Highland Residence Diving
  Bij FHR kunt u terecht voor PADI duikopleidingen vanaf 8 jaar, voor snorkel en zwemles voor iedereen en priveles op aanvraag. Ook kunt u naar FHR voor duik- en snorkelmateriaal en het vullen van uw perslucht. FHR is gespecialiseerd in speciaal zwem-onderwijs voor kinderen met een lichamelijke beperking, ontwikkelings-, leer- of gedragsstoornis.
  Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
  Viktoria Hoogland
  06-15864481
  info@fhrdiving.nl
  www.fhrdiving.nl

  Duikcentrum Active Diving Mola Mola
  Active Diving Mola Mola biedt je tal van opleidingen zowel op beginnersniveau als gevorderdenniveau. Tevens kun je je kennis uitbreiden met diverse specialiteiten. Ook kinderen met een aan autisme verwante stoornis kunnen bij ons terecht. Daarnaast organiseert de duikvereniging niet alleen natte activiteiten, maar voor zowel de duiker als de niet duikende partner en kinderen ook droge activiteiten.
  Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
  Mola Mola 06-20837003/0229-203368
  info@duikcentrum-activediving.nl
  www.duikcentrumm-activediving.nl

  Atlantíc Duikcentrum
  Het Atlantic Padi 5* duikcentrum verzorgt snorkelen duikopleidingen van beginner tot instructeur voor kinderen en volwassenen. Naast de vereniging met een eigen clubruimte en 2 leslokalen, hebben wij ook een grote winkel waar je terecht kunt voor de aanschaf van je snorkel- en duikmaterialen, onderhoud en reparaties.
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
  Atlantic Duikcentrum
  0229-274306
  info@atlanticduikcentrum.nI
  www.atlanticduikcentrum.nI

  OnderWatersportVereniging Nekton
  Duiken bij OnderWatersportVereniging Nekton is leerzaam, sportief, veelzijdig en vooral gezellig! Wordt je onze nieuwe buddy? Nekton is een duikvereniging die voor zijn leden o.a. sportduik- en brevetopleidingen verzorgt. Ook zijn er vele duikspecialities zoals b.v. wrakduiken, driftduiken, ijsduíken en ondenruaterbiologie waar u bij OWV Nekon opleidingen in kunt volgen. Daarnaast is Nekton vooral een (h)echte vereniging.
  Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
  Menno Nieuwhof
  06-12302545
  info@owvnekton.nl
  www.ownekton.nl

  Zwemvereniging Hoorn
  Zwemvereniging Hoorn is in West-Friesland de place to be voor recreatie-, wedstrijdzwemmers en waterpoloërs. Ben je een echte teamplayer? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Waterpolotraining van Zwemvereniging Hoorn. Je bent altijd welkom bij één van onze trainingen, waar je natuurlijk meteen zelf aan mee kunt doen.
  ZVH is aangesloten bij de KNZB en iedereen die in het bezit is van zwemdiploma B kan lid worden.
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
  Tjebbe Tip
  06-51818361
  info@zvhoorn.nl
  www.zvhoorn.nl

  Triatlon Vereniging Hollandia
  Triatlon is een combinatiesport bestaande uit zwemmen, hardlopen en fietsen. Bij Hollandia kun je de eerste maand gratis met alle trainingen mee trainen. Hierdoor kun je optimaal kennis maken met de triatlon sport en de vereniging. Hollandia is meer dan alleen trainen: er zijn ook regelmatig trainingsweekenden, wedstrijden en feestavonden. ln de winter traint Hollandia in De Waterhoorn, in de zomer in De Wijzend.
  Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
  Remco Geltink
  06-25496674
  remco.geltink@quicknet.nl
  www.triatlonhollandia.nl

  MonoVinzz Vinzwemmen
  Doe mee met de snelste zwemsport die er is: vinzwemmen. Je zwemt dan met behulp van de Monovin, een zwemflipper waar beide voeten in gaan, waardoor je zwemt zoals een dolfijn. Elke vrijdagavond om negen uur kun je meetrainen als recreant of wedstrijdzwemmer. Materiaal en uitleg stellen wij ter beschikking. De eerste training is gratis. We zijn een jonge vereniging met leden van 10 tot 55 jaar en aangesloten bij de NOB.
  Voor meer informatie kun je contact op nemen met:
  Milo Grosz
  06-51350630
  vinzwemmen@monovinzz.nl
  www.monovinzz.nl

  Zwemvereniging INO

  Zwemvereniging INO is dé zwemvereniging voor Hoorn en omstreken. Iedere zaterdag in de namiddag trainen ongeveer 150 leden onder deskundige begeleiding. Heb jij minimaal je A-diploma en wil jij je zwemslagen en condities verbeteren? Dan ben je bij Zwemvereniging INO aan het juiste adres. Door op het zwemniveau afgestemde zwemtrainingen (trimzwemmen), worden jij en je groepsgenoten beter. Zwemvereniging INO is voor jong en oud. Neem snel eens een duik bij ons.

  Meer informatie?

  Contactpersoon: Sharon Baaij

  info@zvino.nl

  www.zvino.nl