Zwemles Zed & Sop bij De Waterhoorn

Voorbeeld

 

Leerzaam en avontuurlijk

Kinderen beleven tijdens de zwemles in De Waterhoorn spannende avonturen die staan beschreven in het paspoort. Samen met de schatkist vormt dit paspoort de rode draad tijdens het aanleren van zwemvaardigheden. Op speelse wijze maken de kinderen zich de zwemslagen eigen. Dit wordt beloond met edelstenen voor in de schatkist en stickers voor in het paspoort.

 

“Plezier, veiligheid en vertrouwen zijn de sleutelwoorden
om de zwemlessen tot een succes te maken”
.

 

Individuele aandacht

Binnen deze lesgroep zorgen de instructeurs ervoor dat jouw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt en individuele aanwijzingen afgestemd op zijn/haar ontwikkeling. Tevens wordt individueel naar jouw kind gekeken en wanneer hij of zij toe is aan een stap wordt er gekeken naar een overstap naar de volgende lesgroep

 

Online leerlingvolgsysteem

Via het online leerlingvolgsysteem kun je de vorderingen van je kind inzien. De scores worden, indien er vorderingen zijn, na elke les bijgewerkt. Zo kun je zien wat jouw kind al geleerd heeft en waar nog aan gewerkt moet worden. Naast deze persoonlijke vorderingen vind je in het leerlingvolgsysteem ook meer uitleg over leerdoelen.

 

Regelmatig zwemmen is belangrijk

Voor de ontwikkeling is het belangrijk dat je kind, naast de zwemlessen, regelmatig zwemt. Zo lang je kind aan het zwemlestraject deelneemt kan hij/zij:

 • Gratis recreatief zwemmen in de Waterhoorn
 • Gratis mee doen aan het oefenuurtje op zondag van 10:00-12:00 uur
  Hierbij kunnen ouders, onder toezicht van zwemdocenten, extra voor de lessen oefenen. Er zijn materialen beschikbaar die ook tijdens de zwemles worden gebruikt. Tevens kan  de aanwezige zweminstructeur uitleg en aanwijzingen geven over de zwemonderdelen.
   
  Zwemles op maat
  Bij zwembad De Waterhoorn willen wij graag zwemles aanbieden die het beste bij je kind past.
 • Zed & Sop regulier
  In de reguliere zwemles krijgt jouw kind les in een groep. De kinderen leren met behulp van het Zed&Sop scoresysteem zwemmen. Dit houdt in dat ze tijdens de voortgang regelmatig beloond worden voor hun ontwikkeling.
  De reguliere zwemles duurt 45 minuten.
 • Zed & Sop zeesterren
  Deze zwemles is speciaal bedoeld voor kinderen met een beperking of waarbij zwemles in het reguliere traject niet haalbaar is. De les vindt in een kleine groep plaats (maximaal 4 personen). Als ouder zwem je zelf mee tijdens deze zwemles, zodat je betrokken bent bij het leertraject van jouw kind. Jij kent jouw kind het beste en kan zo bijdragen in de begeleiding.
  De Zeesterrenles duurt 30 minuten per les.
   
  Tarieven
  Na het inschrijven ontvang je een Optisport lespas. Op deze lespas worden leskaarten gezet. Je kunt kiezen uit een 6-, 10- of 13-lessenkaart. De tarieven voor de lessen zijn als volgt:
  6 lessen           € 59,20
  10 lessen         € 95,50
  13 lessen         € 120

Actie: schrijf je kind en start gelijk na de zomervakantie. Ontvang nu ook een Zed & Sop shopper cadeau en zwem de hele zomer gratis bij buitenbad De Wijzend!

 

Samengevat: Waarom kies je voor zwemles bij zwembad De Waterhoorn?

 • Zed & Sop zwemles is een avontuur!
 • Tijdens jouw traject mag je altijd gratis komen zwemmen tijdens recreatieve uren.
 • Elke zondag kun je komen oefenen met attributen uit de les.
 • Onze lessen zijn ook nog eens de voordeligste lessen in deze omgeving!

 

Aanmelden

Meld je direct aan voor zwemles in De Waterhoorn. Dit kan bij de receptie van De Waterhoorn.

 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met De Waterhoorn via 0229-217770.