Zomerzwemles in de Waterhoorn

Voorbeeld

Het is bijna zover... De zomervakantie staat voor de deur.
Vanaf 13 juli tot 25 augustus stoppen de reguliere zwemlessen. Dit jaar bieden wij voor het eerst de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie zwemlessen te volgen in de zomervakantie.

In de zomervakantie kun je kiezen uit 3 soorten zomerzwemlessen:

Zwemlespakket:
Drie keer per week zwemles van 1,5 uur op maandag, woensdag en vrijdag. Je kunt er zelf voor kiezen om 1, 2, 3, 4, 5 of 6 weken zwemles af te nemen. Mocht je kiezen voor dit zwemlespakket dan is het de bedoeling dat jullie op alle zwemlesmomenten waar je op ingeschreven bent (maandag, woensdag en vrijdag) aanwezig bent. Tijdens de lessen kan er
doorgeschoven worden naar een volgend zwemniveau wanneer het kind hier aan toe is.

Losse lessen:
Buiten de zwemlespakketten bieden wij ook losse lessen aan op dinsdag en donderdag ochtend. Ook deze lessen duren 1,5 uur per les. Je kunt er voor kiezen om gedurende de zomervakantie enkele losse lessen af te nemen, of deze losse lessen te combineren met het hierboven genoemde zwemlespakket.

B en C zwemlessen:
B en C zwemlessen worden alleen op zaterdagochtend gegeven met uitzondering van het laatste week-eind van de zomervakantie, 24 augustus 2019. Ook deze lessen duren 1,5 uur per les en kun je je vrij op inschrijven.

Indien het kind door de gevolgde zomervakantiezwemlessen op voldoende niveau is om af te zwemmen dan is er een afzwem moment op zaterdag 24 augustus 2019.
Indien uw kind nog niet kan afzwemmen dan kan het na de zomervakantie weer verder gaan met de reguliere zwemlessen.

De zwemlessen van 1.5 uur is verdeeld in twee lessen van 45 minuten met een korte pauze ertussen. Op deze manier blijven de kinderen maximaal geconcentreerd.

Tarieven:
Zwemlespakket 1 week € 40,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Zwemlespakket 2 weken € 80,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Zwemlespakket 3 weken € 120,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Zwemlespakket 4 weken € 160,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Zwemlespakket 5 weken € 200,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Zwemlespakket 6 weken € 240,00 (maandag, woensdag & vrijdag, 1,5 uur per les)
Losse zwemles € 15,00 (dinsdag en donderdag, 1,5 uur per les)
B en C lessen € 15,00 (zaterdag, 1,5 uur per les)

Bij het inschrijven dient u het volledige lesbedrag te voldoen bij de receptie.

Mocht uw kind niet bij de Waterhoorn zwemmen maar wel van de zomerlessen gebruik willen maken is dat uiteraard mogelijk. Wij willen graag uw kind eerst even laten voorzwemmen zodat wij weten in welke groep wij hem of haar kunnen plaatsen. Hoe leuk zou het zijn om dit bijvoorbeeld samen met een neefje of nichtje te doen? Het voorzwemmen kan, tot woensdag 3 juli, op woensdagen om 12:30 uur of op zaterdagen om 11:00 uur.