Groepslessen, zwemlessen en feestjes voor jong en oud bij Optisport 't Walfort in Aalten

 

Optisport ’t Walfort is het zwembad voor de inwoners van Aalten en omgeving. In de zomermaanden kun je heerlijk genieten van ons natuur-buitenbad. Er wordt voor iedereen wel een leuke activiteit georganiseerd bij Optisport ’t Walfort. AquaFitness, Aqua Power Walk en AquaSpinning zijn o.a. te volgen bij Optisport ’t Walfort.

 

Voor de 50-plussers wordt Fifty Fit gegeven om fit te blijven.Ook voor de kinderen is er genoeg te doen bij Optisport ’t Walfort. Wij bieden zwemlessen aan, die extra leuk zijn door de avonturen van Zed & Sop, we bieden Aqua'Kids-lessen aan én elke vrijdag avond is er discozwemmen.Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

 

De zwembaden van Optisport 't Walfort

Wedstrijdbad

Het 25m wedstrijd is heerlijk om baantjes te trekken. Met onze beweegbare bodem kunnen wij (de helft van) het bad instellen op alle dieptes (tot 2.00m). Ideaal voor onze verschillende Aqua Sports, zwemlessen of banenzwemmers.

Recreatiebad

Ons recreatie bad is via een brede trap bereikbaar voor iedereen, met een oplopende waterdiepte voor iedereen toegankelijk. In het recreatie bad staan verschillende water spouwende apparaten, zoals;

  • Breed bek spuitpaal
  • Wand spuitstralen
  • Vloerbult

In het recreatie bad is ook mogelijk om heerlijk te relaxen in de brede bubbelbank.Ons recreatie bad wordt ook meerdere malen gebruikt door Estinea, voor heerlijke ontspanning voor bezoekers met een beperking.

Instructiebad

Het instructiebad is met een oplopende diepte, ideaal voor de kleinste kinderen, of kinderen met nog geen zwemdiploma.Een leuk overzichtelijk bad en met een aansluiting naar de uitgang van de glijbaan.

Glijbaan

Met een deels overdekte glijbaan die van binnen de accommodatie naar buiten de accommodatie langs gaat is een spectaculaire rit voor alle leeftijden.

Peuterbad

In het peuterbadje staat een kleine glijbaan en een fonteintje, en is volop speelgoed aanwezig, kortom volop vermaak!

Buitenbad

Sinds een aantal jaren maken wij weer gebruik van ons buitenbad, dit gezuiverd natuurwater wordt volledig verwarmd door de zon. Met een strand aangesloten aan ons buiten terras, is dit heerlijk genieten.

Onze horeca

Optisport ’t Walfort beschikt over een natte en een droge horeca. Dit betekend dat er zowel op de zwemzaal als bij de receptie de mogelijkheid is om uw bestelling door te geven, of een vers kopje Douwe Egberts koffie kunt drinken. In ons uitgebreide assortiment is er voor iedereen iets lekkers.

 

Parkeren en bereikbaarheid

Optisport ’t Walfort ligt aan de rand van Aalten richting Bredevoort (in de richting van Winterswijk).Om een mooie bosrijke omgeving vindt u Optisport ’t Walfort. Aan de voorkant van onze accommodatie (onder de brug door) is voldoende parkeer gelegenheid.