Duurzaam zwemmen en fitnessen in Zwolle bij De Vrolijkheid

Het duurzame Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle biedt:

  • Een recreatiebad van 365 m2 in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur;
  • Apart peuterbad van 100 m2 van +/- 31 graden;
  • Een 8-baans wedstrijdbad van 25x21 meter;
  • Een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad van 25x15,4 meter met beweegbare bodem;
  • Twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep;
  • Een bad voor groepslessen van 20x10 meter met gedeeltelijk beweegbare bodem;
  • Optisport Health Club, een basic fitness ruimte;
  • Horeca en vergaderfaciliteiten.

Duurzaamheid

Voor de nieuwbouw van het Zwolse zwembad is een pakket duurzaamheidmaatregelen samengesteld met betrekking tot energie- en waterbesparing, warmteopwekking en onderhoud. Zo worden onder andere de volgende maatregelen toegepast: zonnepanelen, verhoogde isolatie, warmteterugwinning van spoelwater en koelsysteem, grijswatercircuit, LED-verlichting en extreem energiezuinige motoren op luchtbehandelingskasten.

Door deze maatregelen wordt het nieuwe zwembad in Zwolle het meest energiezuinige zwembad dat op dit moment kan worden gerealiseerd (bron: Pellikaan Bouwbedrijf)

Fitness: Optisport Health Club

Optisport Health Club Zwolle is een basic, onbemande fitness gevestigd in Zwembad De Vrolijkheid.

Wil je aan je conditie werken, de spieren versterken of je figuur verbeteren in combinatie met zwemmen? Dan zijn wij de ideale health club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet, er is voor ieder wat wils.

De fitnessruimte van ruim 140m² is ingericht met moderne kracht- en cardioapparatuur van Matrix Fitness: toestellen van hoge kwaliteit die zeer toegankelijk zijn voor de gebruiker. Leg onder 1 dak je indoortriatlon af: van het zwembad, op de indoorbike, door naar de loopband!

Horeca

Optisport Zwembad & Health Club De Vrolijkheid beschikt over een eigentijdse bar met restaurant.

Je bent bij ons de hele dag van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie, thee of ander drankje. Daarnaast kun je ook vers belegde broodjes, tosti's en andere lekkernijen bestellen voor de grootte en kleine trek, tijdens de openingstijden van onze keuken.

Openingstijden van onze keuken: Maandag, dinsdag en donderdag van 15.30 tot 21.00 uur Woensdag en vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onze locatie is 100% Kidsproof:

Kidsproof sticker

Buiten Vrolijkheid
Receptie Vrolijkheid
Recreatiebad Vrolijkheid
Wedstrijdbad De Vrolijkheid
Wedstrijdbad De Vrolijkheid
Zwembad De Vrolijkheid
Zwembad De Vrolijkheid
Fitnesszaal Vrolijkheid
Fitnesszaal Vrolijkheid