• ZWEMFEESTJE

  Voorbeeld

  Spetterende verjaardag

  Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend
  zwemfeest!

  • Materialen in het water voor extra speelplezier
  • Er is altijd professioneel toezicht aanwezig
  • Informeer naar de verschillende thema’s, arrangementen en (horeca)mogelijkheden

  De zwemfeestjes graag van tevoren reserveren om teleurstelling te voorkomen. Dit kan bij de receptie of via  Vreeloo horeca. De jarige feest altijd gratis!

  In ons zwembad vier je een spetterend zwemfeestje en in de Sporthal een extra sportief feestje.

  Zwemfeestje
  Elke woensdagmiddag tijdens het recreatief zwemmen kun jij je kinderfeestje vieren in ons zwembad. Jij en je vriendjes krijgen tijdens het feestje entree voor het zwembad en leuke spelmaterialen in het zwembad. Jullie gaan natuurlijk ook frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Discozwemfeestje
  Je kan tijdens het discozwemmen ook een gaaf feestje geven! Graag even informeren naar de data van het discozwemmen. Jij en je vriendjes krijgen tijdens het zwemfeestje 2 uur lang swingen in het zwembad. Natuurlijk gaan jullie vooraf ook frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Zeemeerminzwemfeestje
  Het zeemeerminzwemfeestje kan alleen op woensdagmiddag gereserveerd worden tijdens het recreatief zwemmen. In het feestje zit 1 uur zeemeerminzwemles van een instructeur en 1 uur vrijzwemmen. Alle kinderen die met het feestje meedoen moeten minimaal zwemdiploma B hebben. Natuurlijk gaan jullie ook frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Sporthalfeestje
  Je kan elke dag van de week je kinderfeestje vieren in onze sporthal. Graag even informeren naar de mogelijkheden. Jij en je vriendjes krijgen tijdens het feestje 2 uur spelen in de sporthal. Jullie mogen gebruik maken van de spelmaterialen zoals doeltjes, ballen en matten. Je mag ook je eigen spullen meenemen in overleg. Natuurlijk gaan jullie ook frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Springfeestje
  Je kan elke dag van de week je kinderfeestje vieren met een luchtkussen. Graag even informeren naar de mogelijkheden! Jij en je vriendjes krijgen tijdens het feestje 2 uur spelen op het luchtkussen in de sporthal. Natuurlijk gaan jullie ook frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Combinatiefeestje
  Vraag naar de mogelijkheden als je deze feestjes wilt combineren. Bijvoorbeeld  springen en zwemmen of sporthal en zwemmen. Natuurlijk gaan jullie ook bij een combinatiefeestje frietjes met een snack eten! Mocht je geen frietjes lusten dan kan je ook kiezen voor een tosti. Iedereen krijgt een ijsje en onbeperkte limonade.

  Wil je reserveren dan kun je een mail sturen naar de Vreeloo horeca.

  week

  print-icon

  Sportcentrum Vreeloo

  wo

  Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

  Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

  Geboortedatum jarige(n)