Kom in beweging! Sport, zwem en vier feest in de omgeving van De Lier

Zwembad

Het zwembad van Vreeloo is 12,5 bij 25 meter groot en heeft een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemles tot groepslessen en van banenzwemmen tot officiële zwem- en waterpolowedstrijden. Ook is er op dinsdag een vaste warmwaterdag speciaal geschikt voor Aqua’Mini, Aqua’Therapie en Aqua’Vitaal.

In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten voor de jeugd in het zwembad en sporthal georganiseerd waarbij de kinderen zich op een sportieve manier kunnen vermaken.

Zwembadkeurmerk Veilig & Schoon

Sinds 21 oktober 2004 is Sportcentrum Vreeloo in het bezit van zwembadkeurmerk Veilig & Schoon. Uiteraard worden wij met regelmaat gecontroleerd. Je herkent zwembaden met het keurmerk Veilig & Schoon aan het vignet.

Binnensporten en verenigingen

Sportcentrum Vreeloo beschikt over 2 mooie, ruime sporthallen. Tijdens het binnenseizoen zijn verschillende verenigingen in deze zalen actief, waaronder Valto (korfbal), Odis (handbal) en PQV Volleybal. Ook vereniging SV De Lier is heel actief in onze hallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kans ons bereiken via het telefoonnummer 0174-521066 of via westland-reserveringen@optisport.nl.

Kinderfeestjes

Sportcentrum Vreeloo biedt diverse mogelijkheden voor jouw kinderfeestjes. Zo is er binnen het zwembad een kinderfeestje mogelijk met vrijzwemmen, discozwemmen en zeemeerminzwemmen. Voor kinderfeestjes bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de sporthallen. Het (gedeeltelijk) huren van een hal behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden! Hierbij is er bijvoorbeeld de mogelijkheid tot laser gamen (benodigdheden hiervoor dien je wel zelfstandig te regelen).Tot slot kunnen we een springkussenfeestje organiseren, waarbij kinderen zich compleet kunnen uitleven op het enorme springkussen. Gezellig samen eten bij onze horecagelegenheid is inbegrepen!

Wil je een kinderfeestje organiseren? Bespreek de mogelijkheden met ons via het telefoonnummer 0174-521066 of via westland-reserveringen@optisport.nl.

Onze horecagelegenheid

Sportcentrum Vreeloo beschikt over een veelzijdige horecagelegenheid met ambiance. Vanuit de horeca hebben de ouders bovendien goed zicht op de zwemlessen en op de sporthallen. Overdag staat de koffie en thee steevast voor je klaar. In de avond wordt de horeca omgetoverd in een sportief café, voorzien van een groot assortiment aan bieren en de keuze uit allerlei lekkere hapjes.

Parkeren en bereikbaarheid

Sportcentrum Vreeloo heeft een hele ruime parkeerplaats met +/- 75 plekken. De parkeerplaats wordt gedeeld met 4 andere bedrijven, maar er is ruimschoots plek voor iedereen om te parkeren. Vreeloo is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ingang Sportcentrum Vreeloo
Horeca Sportcentrum Vreeloo
Vergaderruimte Sportcentrum Vreeloo
Vergaderruimte Sportcentrum Vreeloo
Sporthal Sportcentrum Vreeloo
Sporthal Sportcentrum Vreeloo
Sporthal Sportcentrum Vreeloo