Ontspan en kom recreatief en sportief zwemmen in de buitenlucht van Eibergen bij Optisport

Het buitenzwembad waar je zowel recreatief als sportief kunt genieten. Bij het zwembad is een grote ligweide waar je lekker kunt genieten van het heerlijke zonnetje.

Voor de kinderen is er genoeg te beleven, gedurende de heel zomer worden er in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland diverse leuke activiteiten georganiseerd. Bij Optisport ’t Vinkennest hanteren wij ruime openingstijden.

 

Zwembad
Bij ons kunt u weer volop genieten van het 30-meter bad dat tot wel 24 graden verwarmd wordt. Daarnaast beschikt het 30-meter bad over 2 duikplanken (3 en 1 meter hoog) en een recreatie bad met glijbaan, en een oplopende diepte voor een echt ontspannend gevoel. Voor de kleintjes hebben we een peuterbad met een leuke speeltoestel.

Onze ruime ligweide met verschillende sportmogelijkheden, en een zandbak met diverse speeltoestellen.

In samenwerking met de Zomertoer van de Gemeente Berkelland worden er tijdens de zomervakantie verschillende activiteiten georganiseerd. In de zomervakantie zullen we wekelijks allerlei leuke activiteiten in en rondom het water organiseren en sluiten we af met de Zwem4daagse (laatste week zomervakantie).

Genoeg redenen om voor u om met het hele gezin naar ons prachtige openluchtzwembad te komen.

Voor meer informatie of sfeer impressie(s) bezoek dan ook gerust onze Facebook-pagina.

Zwemlessen
Ook voor zwemlessen kan je bij ons terecht. Wil jouw zoon of dochter deze zomer zijn/haar zwemdiploma halen? Geef je dan snel op.