Gymzalen

Pastoor van de Gaetstraat Is overdag beschikbaar van 09.00 tot 17.00 uur b.v. voor ouderen gym en dans. In de avond uren zijn er nog wat uren vrij (zie bezettingsrooster). Ook voor kinderfeestjes kun je hier terecht.

Oostrum en Ysselsteyn en Coninxhof

Overdag bezetting door basisscholen, in de weekenden en avonduren zijn er nog wat uren vrij (zie bezettingsrooster). Ook geschikt voor kinderfeestjes.

Brukske 1+2

2 Nieuwe gymzalen in het MFC het Brukske. Overdag, ’s avonds en in het weekend nog uren beschikbaar. Geschikt voor allerlei sporten incl. korfbal – volleybal voor de jeugd. Het is ook mogelijk om van Gymzaal Brukske 1 + 2 één grote gymzaal te maken door het openen van een tussenwand. Hiervoor dienen wel beide gymzalen gereserveerd te worden.

Sporthallen

Sporthal Wetteling 1 + 2 biedt aan diverse sportvereniging onderdak, zoals basketbal, badminton, handbal, volley en voetbal. Ook scholen maken gebruik van de sporthal voor gymlessen en andere sportieve activiteiten. De sporthallen kunnen ook gebruikt worden voor evenementen, bijvoorbeeld beurzen en rommelmarkten.

Losse zaalhuur per uur is mogelijk, maar we doen je ook graag een passend aanbod voor de complete verzorging van je feest of activiteit in combinatie met onze horeca. Voor een reservering of het aanvragen van een maatwerk-offerte kun je contact opnemen met Sporthal De Wetteling

Sporthal De Weert

Mooie sporthal in de wijk Landweert biedt aan diverse sportverenigingen onderdak. Deze hal is als enigste hal in Venray geschikt voor hockey. Wil je graag een van onze sporthallen of gymzalen huren voor een eenmalige activiteit of structureel? Neem dan contact op met onze locatie en vraag naar de mogelijkheden.

Telefoon: 0485-342842. Een mail sturen kan ook naar: reserveringen@optisport.nl

We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Onze horeca en sporthal De Wetteling

Bij sporthal De Wetteling verzorgen we een horecagelegenheid, die door middel van een schuifwand groter gemaakt kan worden voor feesten, partijen en grote evenementen. Ook is er een vergaderzaal aanwezig die ruimte biedt voor 50 personen.

We verhuren onze horeca regelmatig voor verjaardagsfeesten enz . Op maandag en donderdag gesloten of op aanvraag open. De openingstijden zijn op dinsdag en woensdag van 20.30 uur tot 00.00 uur. De weekendtijden zijn afhankelijk van het gebruik.

Parkeren en bereikbaarheid van Optisport Venray

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid aan parkeergelegenheid. Over het gehele sportpark liggen voldoende parkeerplaatsen, zodat jij je auto altijd vlakbij Optisport Venray kan parkeren. Het sportcomplex is gelegen aan de rand van Venray en is daardoor uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

afbeelding_Wetteling_horeca_optisport_venray