• VERHUUR

  Vergaderen, sporten en events: de vele mogelijkheden en faciliteiten van De Veluwehal in Barneveld

  De sporthal in De Veluwehal beschikt over twee hallen die door een beweegbare wand van elkaar te scheiden zijn. De totale sportvloer oppervlakte van beide hallen samen is 2.200 m2. De hoogte van de sporthal is 7 meter. De constructie van het plafond is geschikt om trussen e.d. aan te hangen.

  Twee zaaldelen bieden extra mogelijkheden
  De afmetingen van hal A zijn 28 x 44 meter, te verdelen in twee zaaldelen. Hal B kent een afmeting van 22 x 42 meter. Door een beweegbare wand is dit deel in drie zaaldelen te verdelen. Hal A heeft ook de beschikking over een grote tribune met 600 zitplaatsen die naar wens in – of uitgeschoven kan worden.

  De vloer is multifunctionele voor onder andere events
  In de sporthal ligt een multifunctionele sportvloer. Dit betekent dat de vloer voor veruit de meeste evenementen niet afgedekt hoeft te worden. De sporthal is geschikt voor bijeenkomsten, beurzen, rommelmarkten en evenementen tot ca. 2.000 personen.

  Toneelzaal voor bijeenkomsten, bruiloften en cursussen
  De Veluwehal beschikt over een mooie toneelzaal voor uw vergadering, bijeenkomst, cursus of bruiloft. De zaal beschikt over een podium met licht en geluidsinstallatie en vaste beamer en heeft een uitstekende akoestiek. De ruimte kan naar wens ingericht worden waarbij Partycentrum De Veluwehal volledige arrangementen met koffie / thee, lunch, buffet, hapjes en een borrel kan verzorgen.

  De toneelzaal kan verdeeld worden in twee delen door een beweegbare wand. Door het openzetten van de tussenwand kan de toneelzaal ook verbonden worden met de circulatiehal en de het restaurant zodat er een grote ruimte ontstaat geschikt voor gezelschappen tot 1.000 personen. 

  Daarnaast beschikt de Veluwehal ook over een aantal kleinere zalen verspreid over de accommodatie die we naar wens kunnen inrichten. 

  De Veluwehal beschikt aan beide zijden over een betaald parkeerterrein. Op ca. 400 meter lopen bevindt zich een gratis parkeerterrein, De Vetkamp.

  Tarieven worden overeengestemd tijdens het contact.

  Afbeelding_toneelzaal_veluwehal

  Afbeelding_toneelzaal_veluwehal

  Afbeelding_Sporthal_Veluwehal

  Afbeelding_Sporthal_Veluwehal