Organiseer concerten, examens en sportevenementen in olympische sporthal De Veluwehal van Barneveld

Onze sporthal voldoet aan de officiële NOC-NSF eisen

Onze sporthal biedt een verrassende hoeveelheid mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200 m² kunnen we als gastheer fungeren voor ruim 2.000 bezoekers.

Dankzij zijn veelzijdigheid kan de sporthal op vele manieren gebruikt worden. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een concertzaal, examenzaal of sportveld. Natuurlijk zijn ook andere doeleinden bespreekbaar. De zaal is bovendien groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan alle officiële eisen van NOC-NSF (Het Nederlands Olympisch Comité). Daarnaast kunnen we de sporthal in een handomdraai veranderen in een sfeervolle concertzaal.

Vele Nederlandse artiesten gingen je al voor!

Gebruik net als vele andere Nederlandse artiesten de hal als een concertzaal. Of wellicht zoek je een ruime locatie waar je verschillende stands en kraampjes kunt neerzetten? Met onze sporthal kan je alle kanten op! 

Neem contact met ons op om de opties te bespreken

Wij staan altijd klaar om alle opties en mogelijkheden met je door te lopen en staan je graag te woord. Neem dus gerust contact op met de medewerkers van De Veluwehal. Wij staan eveneens open voor zeer specifieke wensen. Alles dat hiervoor nodig is, is ze kenbaar maken bij ons en wij leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is met onze ruimte.

Voor meer informatie of reserveringen bel: 0342-413046

Zwembad Veluwehal
Receptie Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Sporthal De Veluwehal
Ingang De Veluwehal