Dit multifunctionele sportcomplex is voorzien van zwembad en health club.

Veenweidebad

Het zwembad (met een bruto vloeroppervlakte van 4000m2) heeft een wedstrijdbad van 17 bij 25 meter en een doelgroepenbad van 10 bij 16 meter. Daarnaast is er volop ruimte voor Vrijzwemmen in een bassin van ongeveer 200m2 met een grote glijbaan en extra peuterbad. Daarnaast zijn er een stroomversnelling en 2 whirlpools. Buiten is een ligweide waar bezoekers bij mooi weer van het zonnetje genieten.

Wij beschikken over een uitgebreide horeca en vergaderfaciliteiten , graag informeren wij je over de mogelijkheden.

Vergaderzaal

Binnen Optisport De Ronde Venen beschikken wij over een prachtige vergaderzaal. De zaal is uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruimte om te vergaderen en dit zelfs te combineren met een sportieve activiteit.

De combinatie van geestelijke en lichamelijke inspanning levert een maximaal rendement. Begin de management- of salestraining met een warming-up in de fitness ruimte. Sluit de workshop ontspannen af in het zwembad of onze Yoga Club. En praat na in de inspirerende en ontspannende ruimte van ons café. Optisport De Ronde Venen geeft in alle opzichten Energy for Brains & Body.

Optisport Health Club

Naast onze faciliteiten in het zwembad bieden wij ook fitnessfaciliteiten aan. Dit doen wij in onze Health Club. Optisport Health Club De Ronde Venen is dé plek voor fitness bij jou in de buurt. Niet zomaar een sportschool, maar een fitnesscentrum waar je kunt sporten zoals jij dat wilt. Wil je weten of fitness wat voor jou is? Probeer een week gratis fitness met onze weekpas!

Tevens bieden wij abonnementen aan waarbij fitness en zwemmen gecombineerd worden, ideaal dus! Klik hier voor meer informatie over sporten bij de Optisport Health Club en de abonnementen!

Bekijk hier onze locatie video!

Ingang Veenweidebad
Zwembad Veenweidebad
Vergaderruimte Veenweidebad
Ingang Veenweidebad
Pierenbadje Veenweidebad
Zwembad Veenweidebad
Horeca Veenweidebad