Indoor tennis, zaalsporten en kaatsen in Franeker bij Optisport De Trije

De Trije is een complex van formaat. De Trije omvat een sport- en evenementenvloeroppervlakte van 4000 vierkante meter. Veel uitlopende evenementen hebben hier inmiddels plaatsgevonden: van popconcerten tot Parijse markt tot de Banenbeurs en van zaalvoetbaltoernooien tot zaalkaatswedstrijden en recentelijk een uitgebreide wallball-toernooi met maar liefst 8 velden.

De totale zaaloppervlakte van De Trije is verdeeld over twee hallen. De grote hal is ca. 3000 vierkante meter en kan met onze scheidingswanden in 3 kleinere zalen worden opgedeeld. Ook de kleine hal van ongeveer 1000 vierkante meter is te verdelen in een tweetal ruimten.

Kaatshal

De Trije beschikt over een grote kaatshal. Hierin zijn al diverse kaatswedstrijden gespeeld. De kaatshal is ook te verdelen in drie zaaldelen, waarin diverse sporten kunnen worden beoefend. Daarnaast is het mogelijk om Indoor te kunnen tennissen op één van de vijf tennisbanen.

Sporthal

De Trije beschikt ook over een grote sporthal. De hal kan gebruikt worden voor turnen en gymnastiek. Natuurlijk kan er ook gesport worden in de vele disciplines van zaalsporten. De hal is te verdelen in vier zalen. Een combinatie is hierin ook mogelijk.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Optisport De Trije is via auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en deze bevindt zich nabij de ingang.

We hopen je snel te mogen begroeten bij De Trije. Ons complex is ideaal voor jouw (sport)evenement of toernooi. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en staan klaar om jou zoveel mogelijk te assisteren met het opzetten en de organisatie van jouw initiatieven.

Voor meer informatie neem je snel en direct contact op met de locatie manager. Zijn e-mailadres is jilcovenema@optisport.nl.

Afbeelding_Kaatshal_tafeltennis_trije
Afbeelding_Kaatsbal_Trije3
Afbeelding_Kaatsbal_Trije2
Afbeelding_Kaatsbal_Trije
Afbeelding_Kaatshal_Trije
Afbeelding_Voorkant_Trije