• ZED EN SOP ZWEMLES TURBO

  Voorbeeld

  De snelste manier om een diploma te halen

  Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen

  Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan zorgeloos te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan? Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water en daar wil Optisport aan bijdragen.

  Ga mee op avontuur met Zed & Sop

  Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma kan ontvang je een mooie medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

  • Een veilige zwemles met avontuur en spanning!
  • Een uniek beloningssysteem motiveert je kind
  • Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij ons
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs
  • Vorderingen zijn te volgen via het online leerlingvolgsysteem

  De snelste manier om je diploma te halen

  Duurt de reguliere zwemles jou iets te lang of moet je kind nog vóór een aanstaande vakantie kunnen zwemmen? Dan is de Turbo zwemles een uitkomst! Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma’s A, B of C. Voorafgaand aan de cursus vindt er een proefles plaats om te bepalen of het kind genoeg vaardigheden heeft het tempo te kunnen bijbenen van de Turbo Zwemlessen.

  Stichting Leergeld

  In de gemeente Dongeradeel kan financiële ondersteuning worden gevraagd voor zwemlessen via www.leergeldfrieslandoost.nl In deze gemeente kan dat voor kinderen van 4 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met een laag besteedbaar inkomen.

   

  Zwemles advies

  Moeite met de vraag welke soort zwemles het past het beste bij jou en je kind past? Doe de gratis test

   

   

   

  do

  -

  week

  print-icon

  Tolhuisbad

  do

  print-icon

  ZED EN SOP ZWEMLES TURBO

  pakket
  € 762,00
  turbo A - 9 maanden

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.