Kamperen bij stadscamping Bolsward Het gehele jaar geopend!

Voorbeeld

De camping is geopend! U kunt bellen met 0515-573573 of 06-57605190.
In de winterperiode is de toilet- en douche ruimte afgesloten.
Op de camping is er dan nog beperkt ruimte om gebruik te maken van douche en toilet.
U kunt max. 2 weken in de winterperiode op de camping verblijven na dit te hebben aangevraagd.

Kanovaren, kamperen en de échte Friese cultuur ervaren bij stadscamping Bolsward!
De stadscamping van Bolsward vind je op het zwembadterrein, gelegen tegen het oude stadscentrum van Bolsward. Stadscamping Bolsward is het gehele jaar open.

Reserveren is mogelijk 0515-573573 (met de fietselfstedentocht noodzakelijk).

De camping heeft 18 standplaatsen en is gedeeltelijk voorzien van elektriciteit en waterpunten. De camping ligt tevens naast het Bolswarder Sportcomplex waar ontspanning met inspanning gecombineerd wordt. Zowel het stadscentrum als het Julianapark op een steenworp afstand, maken het een aangenaam verblijf met voor ieder wat wils.

Bolsward: bol van de gezelligheid
Bolsward Elfstedenstad, Hanzestad, Cultuurstad, Sportstad maar vooral: gezellige vakantie stad! In het centrum voeren historie en architectuur de boventoon, met als grootste blikvanger het rijk versierde stadhuis uit 1615 met daarin de Oudheidkamer. Bolsward is een absolute aanrader voor een dagje gezellig winkelen, vakantie, genieten van terrasjes, een rondvaart door de stadsgrachten of een wandeling over de vestingmuren en langs monumentale panden. Voor cultuur kun je terecht bij het Titus Bransma Museum en het Gysbert Japicxhûs.

Houd je van een Fries slokje? Bij de bezoekerscentra van de Sonnema distilleerderij en de Us Heit Brouwerij kun je jouw hart ophalen en daarbij tevens laven aan de historie van deze heerlijke dranken. Met Pinksteren wordt Bolsward bezocht door 16.000 deelnemers aan de fietselfstedentocht. Bolsward is een prachtige uitvalsbasis voor verschillende tochten.

Kamperen en kanovaren
Stadscamping Bolsward biedt kanoliefhebbers de mogelijkheid om eigen kano’s op het terrein, naast de tent, neer te leggen. Dit gedeelte is bereikbaar via het water en alleen toegankelijk voor kanovaarders.

Faciliteiten:
Elektriciteit en waterpunten
Wasgelegenheid
Bereikbaar via het water voor kanovaarders
Ruime parkeermogelijkheid
Gratis WIFI
De Aldi en Jumbo op 50 tot 80 meter lopen