• KAMPEREN

  Voorbeeld

  Aanmelden kan bij zwembad Vitaloo tijdens de openingstijden. Wanneer wij gesloten zijn, dan kunt u bellen met  06-57605190.

  Stadscamping Bolsward is het gehele jaar open. Reserveren is mogelijk 0515-573573  (met de fietselfstedentocht noodzakelijk) of via onderstaand formulier. U kunt de tent, caravan of camper op een vrije plaats neerzetten! 

  Bolsward: bol van de gezelligheid in 2018
  Bolsward Elfstedenstad, Hanzestad, Cultuurstad, Sportstad maar vooral: gezellige vakantiestad! In het centrum voeren historie en architectuur de boventoon, met als grootste blikvanger het rijk versierde stadhuis uit 1615 met daarin de Oudheidkamer. Bolsward is een absolute aanrader voor een dagje gezellig winkelen, vakantie, genieten van terrasjes, een rondvaart door de stadsgrachten of een wandeling over de vestingsmuren en langs monumentale panden. 

  Voor cultuur kun je terecht bij het Titus Bransma Museum en het Gysbert Japicxhûs. Houd je van een Fries slokje? Bij de bezoekerscentra van de Sonnema distilleerderij en de Us Heit Brouweri kun je jouw hart ophalen en je daarbij tegelijk laven aan de historie van deze heerlijke dranken. Met Pinksteren wordt Bolsward bezocht door 16.000 deelnemers aan de fiets-elfstedentocht. Bolsward is een prachtige uitvalsbasis voor verschillende tochten.

  print-icon

  KAMPEREN

  tent
  € 13,00
  inclusief 2 personen en water en elektrisch.
  caravan of camper
  € 15,00
  inclusief 2 personen en water en elektrisch.
  borg
  € 20,00
  Aanmelden bij zwembad Vitaloo voor de sleutel van het hek en het toiletgebouw