• VERHUUR

  Huur sporthal

  De sporthal wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Naast de verscheidene vaste huurders en verenigingen van onder meer volleybal, voetbal, handbal, basketbal en gymnastiek wordt de hal ook verhuurd voor evenementen en festiviteiten van onder andere het Needs Carnaval Genootschap, de Needse Pluimvee Vereniging en het Needs Midwinterfestijn.

  Voor meer informatie over de huur kun je contact opnemen met onze receptie (telefoon: 0545 – 291 655) of stuur een e-mail naar spilbroek@optisport.nl.

  Huur zwembad

  We gebruiken het zwembad voor veel doeleinden. Denk hierbij aan onder meer een kinderfeestje, een thema-avond zoals de Tropical Night, een klassenfeest, een familiedag of een sportief bedrijfsuitje.

  Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een zwemfeest of wil je het bad voor een andere gelegenheid afhuren? Neem dan contact op met de receptie voor meer informatie over de huur. Je kunt contact opnemen met onze receptie (telefoon: 0545 – 291 655) of door een e-mail te sturen naar spilbroek@optisport.nl.

  Je kunt het zwembad voor jouw eigen activiteit huren.Voorwaarde is dat er minimaal 2 personen met een EHBO/BHV aanwezig zijn. Dit kan ook ingehuurd worden. Prijs op aanvraag.

  print-icon

  VERHUUR

  zaalhuur
  € 13,90
  1/3 sporthal per uur
  zaalhuur
  € 27,70
  2/3 sporthal per uur
  zaalhuur
  € 41,50
  3/3 sporthal per uur