Discozwemmen

Voorbeeld

Zaterdag 29 februari zijn we er weer discozwemmen in zwembad de Schilp! Vanaf 19:00 tot 21.30 uur!

De entree voor de zwemdisco is €9,00 inclusief een hapje en drankje (met ooievaarspas 50% korting). 

Heb je nog geen zwemdiploma? Geen probleem! Maar dan moet er een ouder met je meezwemmen.

Kinderen zonder diploma zijn verplicht bandjes te dragen. Deze zijn niet te leen en moeten zelf meegenomen of gekocht worden.

Feestje vieren?

Valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit! Vanaf 18:00 tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een speciale VIP-behandeling, de glijbaan is alleen voor de feestjes voordat de andere bezoekers komen. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 17,50 per kind. In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor hapje & drankje, patat met saus, snack naar keuze, drankje en een aardigheidje voor de jarige.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie van zwembad de Schilp telefoonnummer 070 336 4700 of mail naar deschilp-receptie@optisport.nl

Als ouder bent u ook van harte welkom bij de zwemdisco. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.

De overige data zijn:

  • Zaterdag 28 maart 2020;
  • Zaterdag 23 mei 2020;
  • Zaterdag 13 juni 2020.

 

Wijzigingen onder voorbehoud