Sport- en welzijnscentrum de Schilp beschikt over een accommodatie met aan de ene kant het zwembad en aan de andere kant de sporthal. Tussen het zwembad en de sporthal bevindt zich de horeca waar je heerlijk kunt ontspannen na het sporten.

 

Zwembad

Een mooie zwemaccommodatie met een wedstrijdbad (6 banen breed en 25 meter lang), een doelgroepenbad, peuterbad, glijbaan en whirlpool.

 

Sporthal

Onze sporthal bestaat uit ruim 2000 vierkante meter wat te huren is als geheel of als ½ deel. De hal is geschikt voor allerlei sporten zoals, badminton, handbal, voetbal en hockey. Wil je een wedstrijd of sportevenement organiseren, dan hebben wij een aantal tribunes en banken die zitruimte kunnen creëren voor toeschouwers.

 

Horeca en terras

Onze horeca bestaat uit een grote ruimte met ruim 60 zitplaatsen (tafels en statafels). Met daarnaast een groot terras wat ruimte biedt aan nog eens ruim 60 zitplaatsen. In deze horeca bevinden zich een bar en eigen keuken waar verschillende snacks en broodjes te verkrijgen zijn. Er is een ruim terras waar de mogelijkheid is om onder het genot van een drankje lekker bij te komen na het sporten.

 

Verhuur ruimte

Onze ‘oude horeca’ is een met houten (sta)tafels en bar ingerichte ruimte die multifunctioneel te gebruiken is. Deze is onder andere geschikt voor recepties, ledenvergaderingen, bijeenkomsten/vergaderingen, verenigingsfeesten etc. Met uitzicht op onze sporthal is deze ruimte zeer in trek bij voetbal- of volleybaltoernooien.

 

Kortom een locatie met voor ieder wat wils. Heb je interesse om een ruimte te huren of bij ons te komen sporten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel: 070 – 336 47 00 | Mail: deschilp-receptie@optisport.nl of kom gezellig langs.

De Schilp Optisport
De Schilp zwembad
De Schilp zwembad
Zwembad De Schilp
Zwembad de Schilp
De Schilp horeca
De Schilp sporthal
Sporthal De Schilp