Evenementenhal De Schelft beschikt over een evenementenhal van 1500m². Onze evenementenhal beschikt over (kracht)stroom en uitrijdbare tribunes met plek voor maximaal 400 personen. Het aantal bezoekers is afhankelijk van de indeling en wensen.

Bij een concert met alleen een podium is de zaal geschikt voor maximaal 2500 personen. In een theateropstelling kunnen er 400 stoelen geplaatst worden en 400 bezoekers op de tribune plaatsnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om de theaterzaal en foyer bij je evenement te betrekken, waardoor er plek is voor 3000 bezoekers.

Met talloze mogelijkheden op het gebied van horeca kunnen wij jouw evenement gastvrij ondersteunen. Bij alle evenementen treed De Schelft op als locatieverhuurder. Het gehuurde wordt opgeleverd waarna de organisatie volledige beschikking heeft over de hal voor het opbouwen, organiseren, uitvoeren en afbouwen van het betreffende evenement. De hal is uitermate geschikt voor beurzen, exposities, congressen, voorstellingen en shows.

Evenementen die de bij ons o.a. plaatsvinden zijn; carnaval, muziekvoorstelling, rommelmarkten, kerstmarkt, concerten, personeelsfeesten en teambuilding bijeenkomsten.

Naast de halhuur kunnen wij ondersteuning bieden bij:

• Inhuur materialen: Denk hierbij aan stoelen, tafels, beveiliging, podium en licht & geluid. Wij werken samen met een aantal partners hier in de regio.

• Ondersteuning in organisatie: De praktijk leert dat nauw overleg tussen organisator en locatie meerwaarde oplevert. Op basis van de ervaringen in eerdere evenementen kunnen we ondersteuning bieden om de invulling van het evenement goed tot uiting te brengen in De Schelft.

• Promotie: Via onze mediakanalen (website, social media en posters) kunnen we jouw evenement onder de aandacht brengen bij de bezoekers van De Schelft.

Vergaderen

De Schelft beschikt over een kleine en grote vergaderzaal die beide voorzien zijn van een beamer. De kleine vergaderzaal is geschikt voor 10 tot 15 personen en kan per uur gehuurd worden. De grote vergaderzaal is uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten voor 15 tot 75 personen afhankelijk van de opstelling. De grote vergaderzaal is te huur in blokken van 4 uur.

Voor een heerlijke lunch, diner of een sfeervolle afsluitende borrel, kan men terecht in de horeca. Beide zalen zijn via de centrale hal (foyer) te bereiken. Hierdoor is de accommodatie uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens de vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen. Je kunt hierbij denken aan o.a. fitness, aquasport of teambuilding activiteiten in onze sporthal.

Sporthal

De Schelft beschikt over een sporthal van 1500 m2 die ook te huur is in twee (500m2) of drie delen (750m2). De sporthal is geschikt voor allerlei sporten zoals, badminton, handbal, voetbal, hockey en basketbal. Wil je een wedstijd of sportevenement organiseren dan is er de mogelijkheid om de tribunes uit te schuiven met zitruimte voor maximaal 400 personen.

Sportzalen

In Noordwijkerhout verhuren wij gymzaal De Regenboog met twee zalen en gymzaal De Prinsenhof. In De Zilk kunt je terecht in gymzaal De Egelantier. De zalen zijn geschikt voor trainingen en sportieve bijeenkomsten. De gymzalen zijn per uur te huur via schelft-reserveringen@optisport.nl 

Theaterzaal

De Schelft beschikt over een mooie theaterzaal met een oppervlakte van ruim 200 m2 . De zaal beschikt over een groot podium en een kleine schminkruimte en is tevens voorzien van een aantal theaterspots. De zaal is geschikt voor het geven van toneelvoorstellingen, CD presentaties, opleidingsdagen/avonden, workshops, clinics, dansvoorstellingen of feesten. Het aantal personen is afhankelijk van de gewenste opstelling. Zittend kunnen er in theateropstelling maximaal 250 personen in de theaterzaal en staand maximaal 400 personen. Onze horeca verzorgt graag een heerlijke lunch, diner of een sfeervolle afsluitende borrel in de theaterzaal, foyer of op ons terras. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens de vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen. Je kunt hierbij denken aan o.a. fitness, aquasport of teambuilding activiteiten in onze sporthal.

Foyer en terras

De foyer vormt het middelpunt van De Schelft en is 100m2 groot. De foyer is te betrekken bij feesten in de evenementenhal en/of theaterzaal. Hier kun je een extra horeca punt laten creëren of bijvoorbeeld een afterparty organiseren. Wij verzorgen de horeca voor je en dit is uit te breiden met diverse lopende buffetten. Denk aan stamppotbuffet, tapasbuffet, standaardbuffet of luxebuffet. Tevens is het mogelijk om een BBQ te houden op ons buiten terras van 70m2. Op het terras kun je je dag afsluiten met een borrel en bittergarnituur of een BBQ houden.

Onze horeca

Onze gezellige horeca is centraal gelegen in het pand. Wij hanteren een standaard menukaart, maar op aanvraag bespreken we graag een uitgebreide catering met jou. We hebben onder meer ervaring met parties en evenementen van ruim 2600 bezoekers.

Wedstrijdbad en recreatiebad

In De Schelft beschikken wij over een zwembad met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Het recreatiebad is voorzien van een glijbaan, kreek, bruisbank, peuterbadje, babybadje en whirlpool. Het recreatiebad is te huur voor maximaal 75 personen en kan ook gebruikt worden ter afsluiting van je vergadering of evenement. Het wedstrijdbad beschikt over 5 banen van 25 meter en is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem. Het zwembad is geschikt om te huren voor diverse sportieve evenementen, schooluitjes, filmploegen en feestjes.

Parkeergelegenheid en bereikbaarheid van De Schelft

Wij zijn prima bereikbaar met de auto. Je vindt ons eenvoudig via de A4 en A44. Ook hebben we voldoende parkeergelegenheid bij (kleine) evenementen. Ben je met het openbaar vervoer? Er ligt een bushalte op één minuut loopafstand van De Schelft.

Ingang De Schelft
Ingang De Schelft
Zwembad De Schelft
Zwembad De Schelft
Zwembad De Schelft
Aquasporten De Schelft
Horeca De Schelft
Vergaderruimte De Schelft
Fitness De Schelft